Пивоварите са инвестирали 60 млн. лева за зелени решения за четири години

Разделното събиране на отпадъци може да понижи потреблението на енергия и суровини от 70% до 90%, коментира Ивана Радомирова, изпълнителен директор на СПБ

0
 
0
 
4
khao до: cyclop
преди 1 месец
Няма профилна снимка
за теб ли? ... изащо е нужно да си хабя думите за неуки, фулл оф шит, русороби? Многократно съм писал дълги коментари, когато има мислещ човек от дугата страна с който може да си кажем нещо.... с тене мога, твърде си промит от руската пропагнда... написал съм ти "Все още могат да се връщат" ... но копейката иска поименно и с адрес! Специално за теб... връщал съм във фантастико, в била и в поне 5 квартални магазина в Младост, Слатина, Дървеница! Връщал съм и в магазини по села, планки, курорти !
1
 
1
 
3
cyclop до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аре бе, непрекъснато клечиш в коментарите, поне напиши едно единствено мнение от повече от два реда, което да съдържа при това каквато и да е смислена информация. Примерно, като оспорваш написаното, напиши къде могат да се връщат. "Стъклени бутилки могат да се връщат в Била" или "Стъклени бутилки могат да се връщат в ЛИДЛ" или "Стъклени бутилки могат да се връщат във Фантастико" или "Стъклени бутилки могат да се връщат в Била" и тн. Кажи къде могат, щото аз като пробвах, или не могат, или могат с големи условности.
1
 
0
 
2
khao до: cyclop
преди 1 месец
Няма профилна снимка
както ти казах... фул оф шит си! Все още могат да се връщат в магазините!
1
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Инвестирайте да могат да се връщат стъклените бутилки в магазина, като едно време... Да ви се не види и инвеститорите.