Унгария продължава да блокира петролното ембарго срещу Русия

Някои дипломати посочват срещата на върха на 30-31 май като момент за постигане на споразумение за поетапна забрана на руския петрол

   1| 2    
0
 
0
 
15
doba до: Pyramid
преди 1 месец
Пирамиде - в статията поне се твърди, че 'външните министри на ЕС не успяха да окажат натиск върху Унгария'. НО това е друг въпрос. Интересно е защо натискат суверенна държава. И БГ така ли са рекетирали и Кирчо и Кокорчо - са се поддали?..
0
 
2
 
14
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Виж сега, Ватенкопф, предлагам, да се успокоиш. Времето ще покаже, кой прав и кой крив.
0
 
0
 
13
Pyramid до: doba
преди 1 месец
Доба, те да окажат натиск, са успели. УНГАРИЯ НЕ СЕ Е ПОДДАЛА.
0
 
2
 
12
Pyramid до: Стоян Петров
преди 1 месец
Стоене, Орбан си гледа интересите на националния бизнес в момент, когато, Европа извършва ритуално икономическо самоубийство. Човекът си изпълнява обещанията, дадени пред тези, които, са го назначили: ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ.
0
 
1
 
11
Pyramid до: Кисимов
преди 1 месец
Днес научаваме че, Русия, намалява износа на бензин, като задължава своите нефтопреработващи компании, ПЪРВО за вътрешния пазар да доставят и на минимални цени. Правилно, според мен.
0
 
2
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
един истински народен лидер срещу колективно безумие
0
 
7
 
9
doba до: Стоян Петров
преди 1 месец
Стоенчик, ами иска си човека. Не като нашите yes-овци :)
7
 
1
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мястото на Унгария не е в ЕС. Унгарците са чуждо тяло и е най-добре да бъдат изхвърлени. В противен случай ще продължат да тровят всички с претенциите си. Орбан е поискал не стотици милиони, а милиарди за да се откаже от руският нефт. Пожелал е ЕС да му изгради нов петролопровод, да финансира необходимата останала инфраструктура, да му заплаща разлика между цената на руския и новодоставяният нефт, да поднови преработващите инсталации. Медии писах, че фактически е поискал 18 млрд евро. Орбане защо не си оттеглиш стадото, не сте ни необходими?
1
 
9
 
7
преди 1 месец
'В понеделник външните министри на ЕС не успяха да окажат натиск върху Унгария' - е това ли е работата на министрите в ЕС - да натискат Унгария?.. Боже, Боже. И къде е БГ в този пъзел, или ние сме си вдигнали полата и сме се надупили по навик?..
2
 
7
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много проклет тоя Орбан, не ще да се включи в колективното самоубийство.
   1| 2