Сегашната ситуация е шанс България да се отърси от зависимостта си от руски газ

България никога не е била толкова зависима от руски газ, а в момента е и доста по-добре подготвена в сравнение с кризата от 2009 г., смята Руслан Стефанов

2
 
3
 
10
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Златен шан да ти го набутат хем скъп, хем с недопустим процент примеси, хам да ти го карат от "майна си Райна". За кефа на пиндо0сянци. СДС - Стани Да Седна, ама ще си платиш за това - преведено на чист български език. Щото не сме колония, нито васали, нъл тъй?
1
 
2
 
9
преди 1 седмица
"Сегашната ситуация е шанс България ..." ..... златен шанс , не е за изпускане ...
2
 
7
 
8
andy до: khao
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Да, идеално изпълняват комсомолските си поръчения от грозната кюрдка. Нали за това ги поставиха там. Инфантилни безкрупулни безродници - идеални за мръсната задача. После - в канализацията.
3
 
2
 
7
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Като се види кой му плаща на този, се разбира на кого лобира. Просто следвайте парите!
4
 
6
 
6
khao до: Pyramid
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
нека па да оатанат, идеално се справят!
4
 
10
 
5
Solar Power до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Така е за жалост. Така казват и с тока ,че нямаме и не знам си какво ама никой не си прави труда да отвори сайта eso.bg където всичко се вижда в реално време :) Както съм казвал ... руските опорки са за третокласници или такива от гъзграждане които вярват,че самолетите ги пръскат :)
4
 
8
 
4
Solar Power до: Petar2015
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Пьотър колко да е евтино като дупката е една :) Цената е такава каквато ти наредят от масква :). Най-евтино е когато си го добиваш сам. Питай сега масква защо в България си наложихме мораториум за добив на газ и петрол на наша земя и море. После ги питай как направихме за 1 година тръба да свържем турски поток (без да можем да го ползваме) , а за почти 10 години не можахме да копнем до Гърция :) Сега ако си ходил в трети клас ще можеш да сметнеш 2+2 :) Ако не можеш ще ти кажа извода: русия плаща (корумпира) български политици за да преследва своите интереси (руските). Част от тези политици са и от гъзграждане. Тяхната цел е да разделят обществото. Анализирвай винаги нещата :)
4
 
11
 
3
Dr. Vatnikov до: Petar2015
преди 1 седмица
тAп копейник, какво си получавал "евтино" бе, цената на гъCпром за България беше двойно по-висока от тази за Германия! Слабоумен и неук мyрзиляж!
11
 
4
 
2
Pyramid до: Petar2015
преди 1 седмица
Нещо повече, това е не покана, с набутване от една зависимост в друга, в интерес на външни сили и в ущърб на България. Кирчо и Кокорчо да си ходят.
11
 
4
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Покана да сменим това което получавахме евтино и изобилно, със същото но скъпо и недостатъчно. Поканата, облечена с политически лозунги, защото не може да се обоснове с икономически.