Великобритания си остава силно имигрантска, но на местните вече не им пука

Половината британци сега смятат, че чужденците са необходими, за да помогнат за икономическото възстановяване на страната им

   1| 2    
0
 
1
 
11
преди 1 месец
"но на местните вече не им пука" - това е абсолютна лъжа! На местните всъщност им пука толкова много, че вече започват да се наблюдават трендове как британците се изселват от райони с преоблавадащо мюсюлманско население, или от такива, в които такова население започва да става значителен процент. Тия там тепърва ще има цестоко да страдат.
3
 
2
 
10
преди 1 месец
Тия Вова Путин няма нужда да ги бомби. Нигъро-талибаните ще ги изколят като cвини, каквито те са си. Съвсем са загубили инстинкт за самосъхранение. Цял свят ще си отдъхне. Ама и ген. Вазов успешно ги редуцираше при Дойран. Все едно остави някой четвъртмилионен град без нито един мъж.
1
 
2
 
9
Императорът до: юрист
преди 1 месец
Когато си права, права си. И аз мразя обpaтняците. Вървят от другата страна на улицата, значи са фaшисти. Нагли и арогантни са, но за сметка на това са подли. Но иначе много им харесвам данъчните закони и затова инвестирам основно в техни компании.
2
 
4
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всички мои приятели, познати и колеги след пътуване или живот в западна Европа са ми споделяли, че *** там е голяма и става все по-голяма. Бил съм само в Германия и Швейцария и имам слаби лични наблюдения, но и не ми се ходи. За сметка на това съм обиколил и живял в източна Азия - Китай, Ю. Корея, Япония, Малайзия, Индонезия, Тайван, Филипини, източна Русия. По-добре бял в жълта Азия, отколкото бял в черна Европа!
4
 
1
 
7
юрист до: jojoba70
преди 1 месец
'',.. Единственото нещо което не харесвам на коментарите ти е , че си много крайна във възгледите си....'' Това си е напълно нормално. Всеки е живял различен начин на живот и е в различна възрастова група. Човек, който не се е пречупвал, въпреки, че е бил поставен от Живота в крайни ситуации, няма как да не има ясни червени линии, които не позвоява никому да бъдат преминати. Ако това се приема за крайност- о.к.- така да бъда, но все пак- всеки има правото да живее живота си по начина, по който е решил да отговори на предизвикателствата в него и да бъде уважаван за начина, по който е излязъл от тях. Доста хора напр. биха се огънали и нямаше да постигнат успех, ако живееха в България през 1997г. , бяха студенти в град, различен от родният им, по време на хиперинфлацията, при краен недостиг на хранителни продукти и перилни препарати, както и на количеството парични знаци, необходими за закупуването им на хиперинфлационни цени, и трябваше да си позволяват само един хляб за шест календарни дни, и въпреки това са издържали университетските си семестриални изпити с отличен и много добър, а други хора просто го направихме и забравихме в последствие за тези изпитания, но те оставиха в нашият живот ясна следа- точно определени червени линии, които не трябва да се преминават. Както се вижда, нещата не са сложни...
5
 
7
 
6
преди 1 месец
Да помогнат за икономическото възстановяване на страната им означава признание, че са в разруха.
6
 
7
 
5
преди 1 месец
Нека се мешат англичаните. Кафявата и черна боя на Запад в момента е на мода.
1
 
3
 
4
преди 1 месец
Швейцария е много по-имигрантска държава-над 20% от населението на федерцията е родено извън границите и.
0
 
5
 
3
jojoba70 до: юрист
преди 1 месец
Браво, сложила си лого на името си. Българско знаме е красиво. Единственото нещо което не харесвам на коментарите ти е , че си много крайна във възгледите си. Колкото за Англия, аз лично съм бил арестуван за нелегално влизане. Просто, Англия има една харизма която винаги ще привлича имигрантите. Аз лично харесвам живота в Португалия, много повече от английският. Но никой не се натиска да ходи там. Аз лично, всеки път когато имам път за Европа , минавам през Англия. Просто Англия ми харесва. А мисля, че и на много други, Англия им харесва.
2
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Bullshit, платена статияб
   1| 2