Време е за балансиране на портфолиото

Необходимо е проницателно накланяне към сектори, които се справят добре с инфлацията

1
 
1
 
7
преди 1 месец
За комодитис отдавна е късно за вход, по-скоро е време за изход, но съдейки по спада на технологичните - сега е момента. Имоти - не е сега времето. Метали - също.
1
 
2
 
6
khao до: DDM
преди 1 месец
Няма профилна снимка
екзактно! А в коментар номер едно може да видиш и пример на един ревящ холдър на гъъзпром, дето може да си завре акциите там къде фотоволтаик НЕ работи!
0
 
5
 
5
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Хаха, предупреждавал бил, тоя дето се наби и рекламираше руски акцийки, дето сега нито може да продаде, нито вече са актив за който и да било без opкски падпорт!
1
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Трябва да знаете кога да ги задържите, да знаете кога да ги сгънете, да знаете кога да си тръгнете и да знаете кога да бягате,Оригиналът е:You got to know when to hold 'emKnow when to fold 'emKnow when to walk awayAnd know when to run Песента се казва "The Gambler". Очевидно става дума за покер. В покера "fold" изобщо не означава "сгъвам".
0
 
4
 
3
DDM
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Холдърите на шеъри ще са на печалба, чак когато продадат на печалба Пълна е мрежата с ревящи холдъри, които не са продали овреме и други, дето ги е срам да си кажат.
0
 
6
 
2
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
болиги оная работа за твоите куци и несбъдващи се прогнози, шерхолдърите на Тесла ги боли най силно, мазен... а твоите акции в гъъзпром как са?
8
 
1
 
1
преди 1 месец
От ного време предупреждавам, че тия дето се набиха в куци високотехнологични компании ного ще ги боли, е: сега ги боли - ного.