Санкциите срещу Русия - по-голяма тежест за ЕС, отколкото за САЩ

Енергията е най-спорната точка, тъй като Русия е доставчик номер 1 за ЕС както на петрол, така и на природен газ

1
 
1
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Бидоня и свитата му затоплисти и уок милитаристи се изложиха яко в Афганистан и сега си търсят място за да си дигнат имиджа. украйна е удобна, защото Европа ще-не ще ще се намеси и Бидоня ще излезе сух от водата.
0
 
2
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Зад всичко това светът да е пред много сериозен военнен конфликт ?- Който знае може и да се разрастне и и тая война да е последната за човечеството.Тези престъпни каувбои тая *** от двете Световни войни " излязоха" победители! . и мислят пак ще бъдат победители.
0
 
8
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Е кво по-добре за САЩ? Всички останали отнасят негативите, а те си живеят живота на гърба на останалите. То ако погледнете и двете световни войни, и там така са го играли. В смисъл, имаме една поговорка за вълка и козината му.
1
 
10
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Общото впечатление е че напрежението се провокира само и единствено от американците и НАТО чрез постоянни изблици в пресата и непрестанно повтаряне, че предстои инвазия от страна на Русия. Путин не е казал нищо друго, освен че предупреди НАТО да си стои на мястото, за да не стане играчка-плачка.САЩ - Сатанинските Античовешки Щати, както ги наричат някои, са на принципа разделяй, насъсквай едни срещу други и владей. Като Индия срещу Пакистан, Китай-Тайван, Северна Корея-Южна К,орея, Русия-ЕС, българи и "македонци", сърби и "хървати" и т.н, докато в случая на руснаците им писне.Аз съм пацифист и искам конфликтите да се решават с диалози. Ако Русия разположи свои войски около границите на ФАЩ Венецуела, Куба, Калифорния, ще бъда първата, която ще роптае. НО НАТО се тикат тук между нас, в Източна Европа. От ЧИЙ ще ни пазят???? Ако беше останал Варшавският договор, а НАТО миролюбиво се беше разпуснало, аз щях да говоря срещу Варшавския договор. ФАЩ чрез НАТО изцяло играят своята игра. Проследете биографията на Столтенберг - откъде тръгна (силно срещу НАТО като младеж) и къде стигна. Те не разрешават на ЕС да си създаде свои войски, както е подходящо. Дано ЕС да прояви мъдра политика.
9
 
0
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Глупаво е да се мисли, че някой иска да докарва Рашастан до ръба. Та милионите руснаци също са хора, проблемът е в управляващите им. Колкото до зависимостите от газ , мас и оцет - те са наполовина вече преодоляни, затова именно и джуджето прави последни опити да остане на политическата карта хахахахаха :) Догодина никой няма и да си го спомня.