Европа възложи своята енергийна сигурност на Путин и сега плаща цената

Изглеждаше добра идея "Газпром" да управлява газохранилищата в Европа и да поема финансовите рискове от тази операция

   1| 2| 3| 4    
3
 
5
 
31
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"ЕС възложи енергийната сигурност на ФАЩ и пазарните им цени на енергия и ся плаща по 2х за газ"Ний им ядем пупарата с американскити Марици.Блумбърг е наркуманска протурска СМРАД изкендзала са в върху Инвестурчиту.
3
 
4
 
30
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
30% от енергията зимами от Русия. Другити 70% ко ши кайти? Ей ся ФАЩ идат с газ за 2х долара.Протурска наркуманска статия.Вий американски или турски сайт сти?
0
 
6
 
29
aldy до: redcretin
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Дали си red, не знам, ама че си cretin се вижда и без лупа.
2
 
4
 
28
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"...Европа възложи своята енергийна сигурност на Путин и сега плаща цената..." Дърта, опашата евроgейска лъжня! Енергийна сигурност не се възлага със забрани на енергийни проекти, промени на законите със задна дата и поставяне на условия откъде да бъде доставен газът. Отказът от дългосрочни договори е като да разчиташ на вятъра и луната, за да се стоплиш, когато е най-студено. Вятърничави умове, вятърничави резултати. И виновните са някъде отвън. Щото ТИЯ не могат да носят отговорност за постъпките си.
2
 
7
 
27
преди 4 месеца
Ако Европа беше възложила енергийната си сигурност ДЪЛГОСРОЧНО на Путин, сега нямаше да ревем и да гасим лапите след себе си.
7
 
2
 
26
Dr. Vatnikov до: todor6104
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Къв Китай и Япония и руски газ? Я виж газопроводчето към Китай кллко е доставило, колкото потреблението на България :))) О даа, японците горят от нетърпение са хранят тия, които им взеха едни острови.
1
 
4
 
25
todor6104 до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Тоз който няма армия, храни чужда. Докато Европа не си създаде армия всеки ще я подхвърля. Колкото до газа на руснаците не бери грижа. Китай, Япония и т.н.
0
 
0
 
24
khao до: evlogi
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
дано не е пак в Ковидното... последния път като изчезна за месец и нещо, беше заради това!
6
 
4
 
23
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Докато Мордор харчи парите, взети от ЕС, за да нахлува и заплашва независими европейски държави, не трябва да му се дава и 1 цент! Когато се научат, че ръката, която ги храни, не се хапе, тогава може и да си помислим. Новопоявилите се трролове копейници могат да си запушете - над газа и цената му седи сигурността на Европа. И без Мордорски газ ще минем рано или късно, но Мордор без европейски пари не може, че съвсем ще затънат в мизерия.
3
 
5
 
22
преди 4 месеца
Мръсната американска политика. С един куршум-много зайци. Проблеми на Русия, удар по икономиката на Европа, продажба на американски газ и т.н. За Америка Европа е васал.
   1| 2| 3| 4