САЩ: Русия готви претекст за инвазия в Украйна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков нарече информацията "неоснователна" и "голословна"

   1| 2    
1
 
5
 
20
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Я, забелязват се няколко нови празноглави тррола петолтчкаджии, явно повикани на помощ от други сайтове. Таварищи, пак ще си останете същите скъсаняци и yтaйки, каквото и да става. Украинците се измъкнаха от мръсните нокти на Мордор кремълски и до 3 години ще го задминат по доходи, а вие си съскайте опорчиците и си мизерствайте, като мордорци! :)) Крепостния феодален селянин има мозък точно за такъв, никой не очаква повече от вас.
4
 
1
 
19
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Ватенков, пак не си си пил хапчетата. Бегом, марш!
7
 
1
 
18
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
"...кой тласка света към война, бе?!" ..............мхм , щеше да имаш право , ако в Мексико имаше руски бази , в Куба ракети , в Канада некой "логистичен" център
3
 
2
 
17
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Това твърди представител на американското правителство, пожелал анонимност, предаде Bloomberg." Това значи ,че тая *** ще " подтикне" Украйна към военнени действия след което ще попадне в " истерия" после ще вие " като бесен пест" ще подканва и " глутницата" да " подхване " същата песен ще " вият " и ще проливат " крокъдилски сълзи " за многообичаната, многострадална Украйна.Тоя проблем ще го направят Световен а останалите проблеми ще бъдат на маловажни.
3
 
6
 
16
преди 4 месеца
Американците да не се плашат. Мисля че вече уговориха всичко така, че ако Русия нахлуе в Украйна ЕС да спре да купува каквото и да било руско. Нали затова мечтаят американците. Сега остана да се случи самата инвазия.
6
 
3
 
15
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Русия може и без инвазия да изравни Украйна със земята. Сухопътните са за след залпа да минат и довършат де що още мърда.
4
 
6
 
14
Gocho до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Е видяхме го дървото и в Крим и в Донбас ,ама обаче го ядоха украинците
4
 
6
 
13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
русия готви претекст, а сащ готви следтекст - санкции.всичко е точно.
5
 
4
 
12
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Тук таме се срещат и българи като тебе с гнусни и низши/нисши гени като руските/турските. Вие сте рудементарен клон на човешката раса. Вие сте носители на най-много неандерталскихромозоми, останали след(макар и не толкова масово) смесване с хомо сапиенс. Изгубихте войната и само вие може да определите как ще срещнете поражението си - с вазелин или без.
8
 
5
 
11
Dr. Vatnikov до: Pyramid
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Празноглавец, кой тласка света към война, бе?! Този, който се приготвя за нова агресия и който вече нападна Украйна, не бил виновен, нали? Гнусна pycopoбска подлoга!
   1| 2