"Зелената" тема навлиза изключително бързо в икономиката

Стартъп компаниите с екологично производство може да подпомагат големия бизнес като го направят по-кръгов и по-зелен, твърди д-р Марина Стефанова

4
 
4
 
4
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Дееебббила от коментар 1 стиска акцийки от добивни компании на обща стойност 2 излизания на ресторант, но затова лае толкова. Все едно ще промени фактите.
2
 
3
 
3
преди 2 дни
Няма профилна снимка
работата отива към глобална екологична катастрофа, но сме управлявани от малллоумници на хранилка от големите корпорации... дебииила от първия коментар е пример за полезен ***!
3
 
3
 
2
Oбичам България до: Императорът
преди 4 дни
Няма профилна снимка
За 2021 г от глад са умрели над 30 млн души, а от температура (висока или ниска) над 5 млн души. Но трябва да се интересуваш малко повече от света, а не само от това какво са казали американците или руснаците...
3
 
9
 
1
преди 5 дни
" Тази криза е по-дълга, малко по-невидима от пандемичната, но е по-разрушителна, провокирана от "измененията на климата". " - така - с добавените от мен вътрешни кавички, вече се доближаваме до действителността. Лъжата за "глобалното затопляне причинено от хората" ще причини (и ВЕЧЕ причинява) много по-страшна криза от пандемическата !!! Резултатът е предизвестен - енергиен срив, последван от икономически, последван от социален. Стотици милиони ще платят със срив на жизнения стандарт, милиарди - с глад и недоимък. Дано доживея да видя не как хора мрат от студ и глад, а как розаво-зелените талибани се люлят по стълбовете и дърветата !!!