Германският транспортен министър застава твърдо зад електромобилите

Синтетичните горива ще имат своето приложение, но в авиацията, категоричен е Фолкер Висинг

0
 
4
 
5
преди 5 дни
Стара поговорка е, че когато бог иска да затрие някого, просто му взема умът. Бебокова иска да досъсипе енергетиката, което неизбежно ще създаде огромен дефицит на електроенергия, тоя пък иска да електрифицира и транспорта, така че тоя дефицит да стане абсолютно неизбежен. Разбира се - по някакъв начин, пак руснаците ще излязат виновни. Не знам как, но съм сигурен, че розаво-зелените ще го измислят.
0
 
3
 
4
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Ако е това... вие бъзикате ли се?the Energy Information Administration defines synthetic fuels as fuels produced from coal, natural gas, or biomass feedstocks through chemical conversion into synthetic crude and/or synthetic liquid products.Демек същото като обикновения бензин, но без сяра и в пъти по скъпо!
2
 
0
 
3
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Няма как да гарантирате :) А и нали пазара определя цените - като падне търсенето на бензин, ще падне и цената хахаха! КОЛКОТО и да я товарите с акциз!Ще гарантираме, че зареждането с електричество от възобновяеми източници ще остане достъпно. Ето защо мога само да посъветвам да преминете към въглеродно неутрални устройства. Използването на изкопаеми горива ще стане по-скъпо в бъдеще, предупреждава Висинг.
0
 
4
 
2
преди 5 дни
Няма профилна снимка
Какво се разбира под синтетични горива... Поне дайде един пример, ***!
1
 
5
 
1
преди 5 дни
А с електричество от въглища ли ще ги зареждат?