Глобалните продажби на оръжие растат въпреки пандемията

За шеста поредна година има ръст, макар че е най-слаб от три години насам, отчита Sipri

2
 
2
 
6
zelka007 до: Стоян Петров
преди 5 месеца
ние не сме надежден партньор за да ни продадат Ф35 ... тук е пълно с русoфилиcтици , и сред населението и сред военните ... та ние визи не можем да получим като бели хора , та топ военна техника ... :)))
2
 
2
 
5
Стоян Петров до: zelka007
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Президента е еволюирал(може и да се е еманципирал) и е харесал Ф-35. Не е трудно да се намерят 2-3 млрд долара , за да ги закупим. САЩ обаче може и да не ни ги продадат, защото са наясно че Дoгaн, Шиши и Корнелия може да се сбият за да се качат на някоя от машините и да отлетят за Москва. Не че рушняците ще успеят да копират нещо, но друго си е да я разглобят до последният болт.
4
 
1
 
4
преди 5 месеца
и ние ще се включим в този ръст ... трябват ни още осем Ф16-ки и нови пво пейтриът ... две подводници и нови машини за пехотата ... нови радарни системи ... има какво да дадем ...
6
 
1
 
3
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Смeшкo, ами да си гласуват рушняците военен бюджет 700 млрд долара и готово. русия става хегемон. Сегашният(САЩ) и на мен ми омръзна. Така ***, така.
2
 
5
 
2
дядя Вова до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Щатският военен бюджет е толкова, колкото и 10-те държави надолу в класацията. Още някой от съюзниците на САЩ или сателити, ако решат да купят нещо руско биват кастрирани. Или поне минава опит за кастрация. Справки комшиите.
5
 
3
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
русия е продала оръжие за над 26 млрд долара. Това е почти 11 пъти по-малко от САЩ. Baтeките се оправдават, че са приключили превъоръжаването на армията си и затова им падат продажбите. пyтинка достави 1(един) СУ-57 и 10(десет) танка Армата на армията си и приключи с превъоръжаването. пyтика, пyтинка.....вятър те вее на бял кон качен.