Руският добив на петрол губи инерция

Средният дневен добив на суров петрол и кондензати е бил 1,486 млн. тона в периода 1-24 ноември, което е скромно увеличение от 0,49% на месечна основа

8
 
4
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А защо путинофобия? Например защото във въглищните мини запушват отворите на измерителните уреди с тиксо и те не отчитат метана. Резултатът - 52 загинали преди 2 дни. Не че джуджани върши тези неща, но всичко се случва под благосклониятму поглед : "На фотографиях, которые сотрудники передали РБК, видно, что превышение наблюдалось в августе и ноябре. По их словам, на выдаваемых в шахте датчиках намеренно сбивали показатели: изнутри устройства проклеивали двусторонним скотчем.Чтобы воздух не поступал туда и он не те данные показывал, которые есть на самом деле. Все это видели, приводит издание слова машиниста Артема Симона."
6
 
5
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Русофобия? Това че, някой от находищата са останали с 90% вода и пак се добива ли наричате русофобия? Освобождват ги от данъци и такси и държават не получава нищо. Защо? Това че в Ковиктинското и Чеядинското находище няма да бъде добит нефт за десетки милиарди долари, само за да се продава природен газ на китай, също ли е русофобия? Изпуснеш ли налягането от находището, нефтът не може да се извлече. Фактът че руските компании получават приходи за борсова цена до 42$, а горницата се присвоява от кремълската върхушка за лични цели, мимикрирани като Фонд за национално благоденствие, също ли е русофобия? Аналогичният фонд в Норвегия достигна над 2 трилиона долара, риският си стои празен. Така че не бъркайте пyтинофобията с русофобия.
2
 
5
 
7
преди 1 месец
Ivestor bg Трябва да се прекръсти на "Правоверна демократичная правда".
0
 
5
 
6
evlogi до: Gocho
преди 1 месец
Между другото, сериозно ли вярваш,че Ленчето е видяло зор с материала?Материалчето е скопен превод на статия в Bloomberg, ето го оригинала:https://finance.yahoo.com/news/russian-oil-output-growth-losing-070000995.html А ето я и коректната фраза :Until now, Russian producers have been raising output mainly by restoring production at wells closed in 2020 or increasing flows from operating wells.Ленчето си мислело къде ще я води гаджето довечера и разменило една цифричка, да е жива и здрава.
1
 
3
 
5
evlogi до: Gocho
преди 1 месец
Е да, верно съм си гаден,ама дълбоко се съмнявам да я уволнят.С кой ще я заместят?
3
 
5
 
4
Gocho до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ех Евлоги ,много си такъв ,един-гаден То момичето писало брисало зор видяло ,да изкара Русия как пропада ,че и било принудено да каже че все пак увеличение на добива има Ти сега да я излагаш така с тия кладенции да разправяш че по заобиколен път иска да ни представи,че Русия има машина на времето Защо я клепаш та Елена ,може да я уволнят зара ди теб
5
 
10
 
3
Valentin13 до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
те си знаят, че всички четат само заглавието и по нещо оттук-оттам и после айде на форума. ти се намери да четеш буква по буква. карай бе, важно да има негативни новини за Русия и вече работат е свършена, парите получени.
3
 
6
 
2
ing5rov до: evlogi
преди 1 месец
абе няма значение бе ... важно е да падне премийката ... : )))
0
 
9
 
1
преди 1 месец
"..Досега руските производители увеличаваха добива основно като възстановяват производство от кладенци, затворени през 2022 г. или като увеличават активността на вече опериращи такива.." ...Яко.Машина на времето явно имат.