САЩ и Китай вече са във война, но от различен тип

В днешно време войните могат да се водят по различни начини, което намалява необходимостта от въоръжен конфликт, но не я изключва

0
 
2
 
6
dd22 до: deaf
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За жалост вече са такава след като безумните политици не спряха запада да изнесе 30% от икономиката си в тази диктатура. Никаква мисъл...
3
 
2
 
5
bgMan до: bgMan
преди 1 месец
...извинявам се... император Си Дзин Пин виросударителят. Режимите в Китай, Северна Корея и Русия могат да оцелеят само като отрежат доста от връзките с останалият свят и се опитат да бъдат самодостатъчни доколкото могат.
2
 
3
 
4
bgMan до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Те започнаха да показват, че ще се изолират с публичните изявления на император Ким, че преминават от експортно ориентирана икономика към такава базирана на вътрешно потребление.
3
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Животът е кръговрат. Винаги е имало и ще има подобни ситуации. В тях печели не най-силнията, а най-способният да привлече съюзници и приятели. А по този показател Китай губи катастрофално, ако продължат по тоя начин, скоро ще трябва да се самоизилират, мач с ясен край.
4
 
3
 
2
bgMan до: deaf
преди 1 месец
Така се подчертава спешната необходимост всичкото производство и чуждо ноу-хау да се изтегли от Китай колкото се може по-бързо. Процесите вече текат с огромна повече от 5-6 години скорост но пак трябват още поне 10-15 години.
5
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не знам какъв е тоя напън да се изкара Китай Свръхсила?! На никой от Запада не му пука за Китай и не го смята за заплаха.