МВР: 60 млн. лв. за магистрала "Хемус" са изнесени в чували и сакове

Превежданите авансово суми за строителството на автомагистралата са се движили между различни фирми

   1| 2    
1
 
2
 
16
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да кажат банката. БНБ, ще направи проверка и веднага, ще лъсне истината.. Иска се разпореждане от прокуратурата и готово. Всичко направено и казана е с цел не разкриване на истината. Господин Рашков е нашият мистър Гьобелст, до доказване на противното. До момента нищо, което е казал, не е потвърденто и в прокуратуртата. Това е лошо и за него, че ако лъже - Който лъже на Въже..
2
 
2
 
15
khao до: data
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
те са били уведомени авансово, че това са наши хора... всичко е точно! Ако Рашков лъже, нека го осъдят за клевете ... ама нещо нито баце, нито копоите му завеждат дела... що ли ?
4
 
8
 
14
georgi_shum до: data
преди 2 месеца
Да де именно. Шефа на ДАНС каза, че едната фирма изтеглила 12 в периода Май - Септември тази година? Айде да преммем, че предното ръководство на ДАНС е проспало тая работа. Ама от Юни тая година всички служби са изцяло под контрола на Тарашков. Що не са ги спрели тия тегления? Що не са арестували теглещите? Що не са провели операция да проследят къде и на кого аджаба ги носят тия чували и сакове с пари?
0
 
8
 
13
data до: georgi_shum
преди 2 месеца
Заявка ( айде уредили са я ) , декларация ( носи отговорност деклариращият) ама за сяка сума над 30 к се уведомява финансово разузнаване ДАНС :)
6
 
5
 
12
georgi_shum до: data
преди 2 месеца
Много ми е чудно как без предварителна заявка, можеш да изтеглиш 1 милион на каса в банка, и то многократно? Щото така каза един от хората на пияницата Чашко тарашков. Че всички тегления са били без предварителна заявка?? Коя банка или банки, и кои техни клонове държат толкова кеш, реално по всяко време?? Аз преди година и нещо ми трябваха 100к кеш и трябваше да пускам заявка 24 часа по рано. Плюс че подаваш декларация за такова теглене.. Отделно това недоразумение главния секретар (Дето даже едва четеше,по зле и от ромче 3то класник), твърди,че всичките 60 мил били изтеглени на същия ден от превеждането им. А минути след него шефа на ДАНС дава някви данни за тегления в периоди от няколко дни, до няколко месеца за съответните фирми.Тия са тотални д.еб.или ! Дори и една черна бе ПР кампания не могат да спретнат като хората.
0
 
3
 
11
data до: Shadow1
преди 2 месеца
с чувалите нямам опит , затова съм писал за сакове :)
1
 
2
 
10
Shadow1 до: data
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Може ли да оточниш номинал на банкноти. обем и диаметъра който вземаш в предвид за този чувал?
1
 
5
 
9
преди 2 месеца
Тез сакове дан се окажат кат чувалите на Искров ? Уж чували спари , а накрая неосчетоводена каса ? Апропо : един сак с пари при настоящият купюрен строеж е макс 500к
6
 
3
 
8
преди 2 месеца
к'во пречи да имаме човек в банката, да имаме човек в НАП, да имаме човек тук и там....с пари всичко е възможно, а ако не - то с МНОГО пари всичко е възможно, особено в България.
1
 
6
 
7
mrynmryn до: doba
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Именно, това са 60млн., какво теглили са ги на 6000 пъти ли?
   1| 2