Крум Атанасов: Инвеститорите в България се повлияха от фалшива паника за златото

Няма рязка промяна в цената на благородния метал, има завишено търсене, посочи управителят на igold

2
 
6
 
5
преди 1 месец
а само преди ена 6-чка години как блееха тука как кат се дигнели лихвите на зеленйьо, щело златото да стане за облицовка на цокала у банята и за пълнеж на индийски сватби .... еееми уж щеше на 500 стин да слезе до отиде на 2 хилки, а да не говориме че ше се опне леко и до 7-8 чка мое и 10тка щот хартията първо че не е отдавна артия и Фторо натискат копчетата кат падладели на воденицата та те тва са следствията ...
0
 
6
 
4
преди 1 месец
като гледам, няма изгледи централните банки да спрат да печатат трилиони, нито да вдигнат лихвите...та не знам колко да е излишна "паниката"
0
 
7
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ми гледам графиките за последните седмици, гледам цените на сайта в Тавекс (не този в България...), после се опитвам да намеря НЯКАКВА информация за проблеми с доставките в глобален мащаб и все не намирам и не намирам. Междувременно влизам преди минута в сайта на Тавекс за България и гледам 100-грамките с едни мижави 250 - 300 лв. отгоре на това, за което се продаваха само преди седмица.... Аман от ***.
2
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За Бога братя, не купувайте?Иначе е прав. Не е проблемът, че злато няма. Проблемът е, че се печатат камиони пари. По този начин изкуствено се създава завишено търсене.
5
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нали ви писах бе, веригите за доставки са виновни - колони тирове със злато чакат на границата, ама няма шофьори и хамали да ги разтоварят. И по море се прекъсна веригата - Вера Су беше целия натоварен със злато ама катастрофира за беля, но вече го изтеглихме ....няма причини за паника