Загърбването на изкопаемите горива твърде рано може да се окаже катастрофално

По-високите цени на енергията на някакъв етап ще предизвикат глобална рецесия, както направиха през 70-те години, което ще удари най-тежко бедните страни

0
 
0
 
9
преди 3 месеца
При сегашните темпове за изграждане на ВЕИ на пръв поглед е достатъчен един век, но тъй като имат срок на експоатация и трябва да се заменят, ще са нужни два века, за България два века и половина. Затова след като се изчерпят мариците към 2140 ще трябва да разработим и другия лигнитен басейн в Ломско.
0
 
2
 
8
Mavi Goz до: bgMan
преди 3 месеца
Прасни си още една - шти олекне . . . ;) :lol:
1
 
1
 
7
bgMan до: Mavi Goz
преди 3 месеца
Не. Просто каквото повикало такова се обадило.
1
 
2
 
6
Mavi Goz до: bgMan
преди 3 месеца
А така! Млати! Сега олекна ли ти? ;) :lol:
3
 
0
 
5
bgMan до: Mavi Goz
преди 3 месеца
Откакто немците ви излъгаха през 1942 г. вие руснаците само войни сънувате сека вечер. Затуй и се за война се подготвяте, дори и да нема нужда. И в постоянно очакване се некой да ви нападне милата татковина. И докато очаквате такива ми ти работи все повече управниците в Кремъл заприличват на нацистките водачи.
2
 
3
 
4
преди 3 месеца
Човечеството стана заложник на един комуноиден педаллиберален елит и неговия медиен конгломерат, който за 10 години успя да окьорави болшинството от хората в най-развитата част на света и да я зарази с цела торба смъртоносни идеологически, политически и даже биологически вируси. Всякакви вопли и констатации, че пътят МОЖЕ БИ не е баш верният, ще зачестят, но нищо няма да се промени - злото е сторено и икономиката на Европа е в партер. В такива случаи кресльовците, които са посралитерена търсят виновен и ние вече знаем кой е той: Путин и Китай. Остава само да ги накажем подобаващо! И те така почват войните, мили другарчета . . .
0
 
4
 
3
преди 3 месеца
Каква рецесия.... направо социални безредици и линч заплашват управляващите ако не се усетят по какъв тънък лед ходят. Искат ли още няколко страни да излязат от ЕС и да направят ЕС2? То само с демагогия, ПР и лъжи не става.
2
 
3
 
2
преди 3 месеца
Брех! В Блуумберг да се появи подобен материал?Ако видя нещо подобно и в НЙ Таймс или Гардиън, направо ще се огледам за четиримата конници..
1
 
4
 
1
преди 3 месеца
"...За добро или лошо, те бяха подтикнати не само от онези, които се страхуват от драматични климатични промени, но и от инвестиционна общност, която иска да печели прилична възвръщаемост и в същото време да се чувства добродетелна..."Пътят към ада е покрит с добри намерения.