От 21 октомври: Всички дейности на закрито само срещу зелен сертификат

За работещите в лечебни заведения за болнична помощ се въвежда изискване да работят при наличие на зелен сертификат

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9    
3
 
2
 
66
doba до: Solar Power
преди 3 месеца
Solar Power, у наше село не се е одило с маски по магазините :) Колкото до ваксинацията - на сегашния етап е доброзорна. Специално за БГ(а може би и не само тук) - ако се беше създал лек недостиг на ваксини и боцването да е 'с връзки' - досега 90% от народа да е свършил това. Може и повече.
1
 
4
 
65
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
О забравих още малко права :) Освен правото ми на равно лечение .... заради неваксинираните все още ходим с маски по магазините. И да не мога да я махна защото ме пъдят от магазина. Искам да ходя без маска в магазина , но заради вас не мога. Освен това децата ми не ходят нормално на училище отново ги спряха. Тука бараш и техните права да не говорим ,че ако са 1-и2/ри клас губят много. Просто се ваксинирайте това е. Аз го напраих , нямам трето мъ д.о, не съм станал дарт вейдър всичко ми е шест :)
1
 
2
 
64
julian12 до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Нямаше да се ходи в болниците ако изписваха ивермектин и подобните му генерици. Нямаше да се ходи ако лекарите си вършеха работата и не те плашат в ковид отделения като си с лека хрема.
3
 
1
 
63
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Тиранията с пълна сила!!!
1
 
4
 
62
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
От антиваксърите се иска нещо съвсем простичко. Да освободят 90% от здравния ресурс който са заели (а може да се избегне това) и който ФУНДАМЕНТАЛНО се полага на всички по РАВНО защото всички плащаме здравни (аз дори плащам максимума) . Начини много: боцкат се всички, убеждават възрасните си родители да се боцнат (много би помогнало), при зараза остават смели (защото няма вирус) и не постъпват в болница.
1
 
4
 
61
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Моето фундаментално право на здраве, лечение и нормален живот беше нарушено още миналата година когато ми отказаха на 2 пъти лечение и прием защото всичко е ковид а според тях не съм спешен. Да се обадя отново след 2 месеца. Е аз нямам ли права според вас ? Е аз се съобразих нека ковида да имат предимство. Е 3-ти път не съм съгласен ! Ако се усложня кой ще поеме вината после или лечението ? Някой антиваксър като khao / doba ? Боцкайте се или бъдете смели ако няма вирус не ходете в болниците или здравния ресурс да се дели 50/50 както е най-правилно и всеки да си знае ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ ПРАВА !
0
 
5
 
60
Solar Power до: khao
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не са никак точни :) Виж какво е свобода,свободия,анархия. Когато си в общество ще се съобразяваш с него както и то с теб разбира се ! За да бъдем конкретно по темата то най-правилно и демократично би било следното: Ако на 100 пациента нови в болница 95% са неваксинирани е 5% ваксинирани , то следва болниците да приемат 10% нови пациенти от ковид от които 5% ваксинирани и 5% неваксинирани ! Ето това би бил коректния начин ако ще си говорим за свобода и идеали :) Останалите 90% неваксинирани да се оправят. Платени са им ваксини с които да не попадат там. Няма нужда да плащаме втори път за да ги лекуваме с общите пари отново. С общите пари не съм съгласен ! Тук отново нарушаваш моите фундаментални права и свободи. Аз също внасям в системата не само антиваксъра :)
1
 
5
 
59
Solar Power до: khao
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Тук ама изобщо не съм съгласен с теб !!! Ако живее сам в гората ОК, но уви не е сам живеем в общество и делим нещата. Това означава, че когато заедно плащаме здравни осигуровки то имаме равни права да използваме здравния ресурс ! Нали сме демокрация ! Какво се получава обаче ? Заради про стотията на един аз не мога да ползвам здравния ресурс за който съм ПЛАТИЛ и ми се ПОЛАГА ! Не ползвайки го аз също мога да се усложня ! Така,че когато си в общество ще се съобразяваш с всички и когато това означава да си сложиш ваксина за да УМРАТ по малко хора то трябва да го направиш. Този антиваксър заемайки ресурса на системата при условие ,че може да се избегне това нарушава тотално моите ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРАВА и СВОБОДИ ! Разбираш грешно нещата какво е свобода, свободия и анархия. В момента излизаме от свободия и отиваме към анархия. Опресни си нещата :)
3
 
1
 
58
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
всичките ми постове са много точни... ае със здраве! ;)
0
 
3
 
57
doba до: khao
преди 3 месеца
khao, предпочитам добра ракия, но и водка може :) За протокола: последния ти пост за Свободата е много точен. Наздраве!
   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9