От 21 октомври: Всички дейности на закрито само срещу зелен сертификат

За работещите в лечебни заведения за болнична помощ се въвежда изискване да работят при наличие на зелен сертификат

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9    
1
 
2
 
86
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Може ли дефиниция за фундаментални задължения към обществото? Аз смятам че това е Конституцията а там това което описваш не присъства. За убиване на хора също си има закони и трябва да има ясен извършител, именно за това е нелепо да се казва че някой като кихне убива човек, ми то тогава всяка заразна болест създава десетки убийци, нека да въведем мерки за всяка заразна болест, защо се ограничаваме с ковид
2
 
2
 
85
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Инъче перефразирайки нещата в миналото .... Левски също е говорил за права и свободи и т.н., но в крайна сметка някой трябва да излезне и да ги свърши тези неща .... да се жертва за обществото (разбирай да се ваксинираш) за да не умират толкова много. Всеки ваксиниран разпространява с до 9 пъти по малко вируса от неваксиниран. Освен това 9 пъти е по малък шанса за постъпване в болница или смърт. Така,че ето това е едно от фундаменталните задължения на всеки истински БЪЛГАРИН. Така се постига общество с права и всичко което желаеш. Права и Задължения :)А ако имаш друг по добър начин с който да си помогнем като общество на тази територия може да го споделиш.... но всяко отлагане и мисли като то ще отмине ей така или естествения подбор си знае работата означава,че ние просто не сме общество. Някакви индивиди събрани на тази територия.....
2
 
4
 
84
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Khao ти обаче явно все още не си разбрал,че фундаменталните ти права свършват точно там където започват фундаменталните ти задължения към обществото. Какво значи това ? Това значи ,че когато трябва да се ваксинираш за да умират по малко хора то точно това трябва да направиш. Ако трябва да носиш маска, да не ходят децата ти на училище , да пропуснеш лечение 1 година и т.н. Точно това правят всички развити общества по целия свят. Дори включително и в Индия с цели 75% ваксинирани (1 милиард дози). Повечето българи както и ти мислите ,че имате само права без никакви задължения към обществото. Те вървят заедно винаги и когато се спазват хората живеят по добре , по богато, по здраво :) Мен също ми се иска например да хвърля тази маска, но я слагам защото имам задължения към обществото ... макар и да съм ваксиниран има минимален шанс да заразя някой и затова я нося. Това е :)
2
 
4
 
83
Solar Power до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Аз също не искам утре пълен локдаун заради теб да не мога да отида на разходка. Не си сам на територията :) Искам децата ми да ходят на училище, но не ходят защото половината даскали са болни а някои и под земята вече. Докога ще ходя с маска заради теб?!
1
 
4
 
82
Solar Power до: julian12
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Нека да работим с числа. Ирландия население 5 милиона. Средно починали на ден 6 човека, ваксинирани 92 процента. Булгария население 6.5 милиона, среднл починали на ден 100 ловека, ваксинирани 20 процента. Няма друго решение за момента за да не умират хора. Khao може да си зарови главата в пясъка и да се прави че не вижда но това са числата. Ниска ваксинация много смурт, пълни болници. Най е лесно да кажеш аз няма да се ваксинирам оправяйте се само, че ГРЕШИШ тук на тази територия сме заедно :) Предложи решение да не умират хора , ако нямаш такова се забиваш в някой ъгъл и мълчиш.
1
 
4
 
81
Solar Power до: khao
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ами да спомена и аз , че лечението на ковид болен излиза към 3000 лева също от моите вноски. Ако искаш извади 5 процента ваксинирани и 5 процента неваксинирани. Ти тотално нарушаваш и моите права да водя здрав живот и да се лекувам с общите пари които внасяме общо защото сме общество :)
1
 
3
 
80
Dr. Vatnikov до: julian12
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Отрова е само съдържанието във фейса, което поемаш и твърде скромния ти мозък дори не може и да схване, че е фейк! В цял свят богатите и информираните народи се ваксинираха, то цвърчи още глупостите, дето е чело в нета.
3
 
2
 
79
julian12 до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Най добрия начин не е ваксина. Ваксината е отрова.
2
 
3
 
78
khao до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ако предложиш решение на проблема аз съм ок. Не съм кон с капаци :) ----Няма решение към момента... няма и да се намери, ще го надживеем този проблем. По скоро можем да направим няква превенция зада не се случва или да сме готови при следващия подобен.
2
 
2
 
77
khao до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ама ти още малко ще ми наредиш и кога да си лягам с жената...мистър.псевдо демократ! Ваксината която са ти сложили е платена частично от моите вноски... да си ме чул да те критикувам за това? или да ти искам снетка... а това че непрекъснато ми говориш за пари, докато аз говоря за фундаменталното ни право на свобода, полазва само неразбиране от твоя сртана на темата по която спорим... ае наречи ме пак антиваксър и си легай спокойно.
   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9