Тимерманс: Зелената сделка е възможността за възстановяване на икономиката

Никой няма да бъде изоставен, обеща зам.-председателят на ЕК по време на форум в София

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7    
4
 
1
 
35
khao до: evlogi
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
че тия батерии много евтини бре... а като се сетиш че има и зелен водород и още решения за съхранение, значи остава само да го обясним на дебелите кратуни... и всичко ще е ок!
1
 
5
 
34
преди 3 месеца
Едно си баба бая, едно си знае.Франки, душицо, Вятръните и слънчевите централи продават общо взето евтин ток,това си е факт, но има един голям проблем.Че когато ти потрябва,може да го няма.И така създават голяма нестабилност в системата и оттам и тези паники на пазарите..И да не се залъгваме с тез батерии, дето сега са на мода да говорят за тях.Онзи ден точно за тях четох,В Австралия-за да осигурят електроенергията за страната само за 1 час, ще са нужни батерии за съхранение на стойност 16 млрд$(австралийски, т.е около 12 млрд$ щатски)Т.е ако трябва да има такива за да се разчита на тях за едно деноношие ...всеки може да смята...
2
 
2
 
33
data до: khao
преди 3 месеца
навън е долу горе същото , само дето там се опитват да отделят малко грантове и за по дребните за да са живи за цвят
1
 
3
 
32
bgMan до: khao
преди 3 месеца
Така вече имаш право да се обаждаш и да даваш акъл. А мизерниците философи дето карат коли на евро 4 хич да не се правят на климатично загрижени.
2
 
4
 
31
khao до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
и не ме разбирах грешно... пука ми за децата ми... докато се сгооовни климата до такива нива че да почнат войни и масова мор, ние с теб ще сме взели-дали на оня свят!
2
 
3
 
30
khao до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
не че ти вярвам на написаното, но аеее... и аз съм с евро 6... следващата ще е електричка, обещавам... даже си прекарак вече ток от моя електромер до парко мястото ми.
2
 
3
 
29
khao до: data
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ааа, добре... кръстил си така нашата калпава държавна администрация... само че това не са регулации... поне се разбрахме.
3
 
4
 
28
data до: zelka007
преди 3 месеца
Даде мой , сега цената е енергията е висока и бг имаме 2 гв и повече ВЕИ и сега е момента да се докажат, да разбият пазара и накрая добре че е ТЕЦ-а в Мариците . За решаване на сегашната криза това ,че Бг в частност е наляла милиарди в тая технология последните години с нищо не допринася или с две думи погледнато от сегашната ситуация сме си изхвърлили парите на вятъра
4
 
3
 
27
bgMan до: khao
преди 3 месеца
Искам да питам - всички дето уж им пука за климата какви коли карат? Аз откакто поживях в чужбина взе да ми пука за климата и си взех чисто нов хибрид за основна градска кола. До няколко години ще имам и свой личен ВЕИ проект, който ще работи само за мен. А вие ако карате автомобили под евро 6 и само лаете по форумите в защита на шиб***ните зелени политики не сте с нищо повече от средностатистическия замърсител, но много обичате да се правите на това, което не сте.
1
 
5
 
26
data до: khao
преди 3 месеца
Обратна е логиката - повечето регулации прави невъзможно следването им от малките фирми . Това поне го играя вече 20 г
   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7