Европа инвестира в собствения си енергиен крах

Годините на свиващи се инвестиции в добива на въглища, петрол и газ, заедно с увеличената зависимост от ВЕИ, запратиха Европа в дълбока енергийна криза

   1| 2| 3| 4| 5| 6    
2
 
3
 
46
Hahoto2 до: zelka007
преди 3 месеца
Днешните цени Зелев, както и през цялото време - въглищна Полша с най-ниски цени. Твоя коментар по въпроса?
4
 
2
 
45
Hahoto2 до: zelka007
преди 3 месеца
Зелев, това с Мун.чо на Мавито из.би рибата! Така съм се смял от 3 минути, щото първо прочетох спарушаните писанките на Аспарух и се смях от сърце, после като видях и коментара на Мави се смях със сълзи. Този материал днес отива към култовите! :)
1
 
1
 
44
evlogi до: Hahoto2
преди 3 месеца
Аспарух го е преписал бе.Писала го е Ирина Слав...Що се заяждаш с чуека..
2
 
8
 
43
преди 3 месеца
Хахахаххахахахахаха охохоххохо ехахаахахаха! Тава АСПАРУХ ли го е писал! Голям майтап! Зелев, кво ства брат, зеления Инвестор, май му дойде скъп зеления ток и взе да пише ОНОВА, КОЕТО ПИША ТУК ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ! "Енергийната криза е показала по недвусмислен начин, че вятърната и слънчевата енергия не могат да се сравняват с въглищата, петрола или газа по отношение на надеждността при доставките. " Като рипах тука с вашите зелени глупости, вие ми затрихте профила Hahoto, Винаги съм се стремил, като пиша коментар по енергийна тема, той да бъде аргументиран. Насреща едно креслива зелена пропаганда и Гретенизирано "Как смееш!?" Крайните зелени твърдения, баламосването на европейците с климатични опорки, ни доведе до този мателиал на Аспарух. Остава да се молим, зимата да не е много студена, че ще стане скъпа, а за някои направо смъртоносна!
1
 
2
 
42
evlogi до: zelka007
преди 3 месеца
Е нито един линк няма.Не си във форма днес.
1
 
2
 
41
evlogi до: redcretin
преди 3 месеца
Е ти пък откъде разбра какво очаквам да пише?Но между другото пише разумно и не обещава чудеса като фантазьорите от страната на чудесата.
3
 
3
 
40
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Все пак се намери смелчак , който публично да заяви: Ами наистина кралят е гол....
1
 
3
 
39
khao до: Императорът
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Кво си.. чист идддиот! до сега една прогноза не се е случила ... фалира ли Тесла?
4
 
4
 
38
преди 3 месеца
Ако питаш мене, дядя Вова па е виновен. Той прецака тръбопровода Набуко, а Набуко щеше да има двойно по-голям капацитет от TAP. И така отдавна щеше да шурти повече Азерски газ у Европа. Ама не! Само Газпром требе да е
1
 
2
 
37
Money до: Mavi Goz
преди 3 месеца
Па те направиха цял Северен поток 2. Или викаш трябваше и Северен поток 3 да направят LOL
   1| 2| 3| 4| 5| 6