Експерт: Трябва да намалим прахосването на енергия

През следващите 6 месеца цените ще останат високи, твърди Джулиан Лий, петролен стратег в Bloomberg

   1| 2| 3    
1
 
0
 
24
khao до: Valentin13
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
човече... ти си функционално неграмотен! Радвам се че няма такива хора в моето обкръжение!
1
 
1
 
23
Valentin13 до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
щях да чета всичко, но второто ти изречение ме направи да те харесам - цоцлиализЪма не прощава никъде , където е бил на власт..... по всички идеологически пунтаменти запада в момента е или върви стремително точно към това. така, че поздравления!!! второто умно нещо от тебе досега, което рекогнайзнах ънтилнау.
1
 
0
 
22
khao до: Oбичам България
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Асане, нали ви казах че съм за Ристьо, а не за Киро канадеца!!даже ще гласувам с преференция !
1
 
1
 
21
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Кауне, не е по темата, ама вече не се казва ДБ, ами ПП. Скоро ще ви обяснят.
0
 
1
 
20
khao до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
много информация нахвърли за човек който вече му е достатъчно образованието... че и по света е бил и е видял на живо всичко :):)
1
 
2
 
19
zelka007 до: doba
преди 3 месеца
сметките нема как да са ниски , твърде дълго са замитани много неща под килима . цоцлиализЪма не прощава никъде , където е бил на власт . не може да избиеш и изпозатвори умните хора на една държава и крадците и убийците да направят държава . нема как да вървят работите . губят се поколенията от кадърни хора . значи , първо вдянков какво рече преди 10-12 години ... спрете това средоточаване на всички в един град , агенциите и министерствата трябва да се разселят из държавата . спрете с това свръх застрояване , оня дето го уволниха главният архитект на софия , му викаше уплътняване на парцелите ... :))) ... дееева и кааатила , добре че го махнаха ... що не се набляга на редовите къщи с хубави просвети м/у тях ... ?! ... що позволяват да се строят нови гета , разбирай жилищни сгради по-високи от 3 етажа и с апартаменти под 120кв ... ?! ... колкото повече се средоточават хора на едно място , толкова по-скъпи стават жилищните площи и толкова по-скъп става животът ... екстра сме си така 6,5млн ... и 6 да станем пак не е зле ... значи докарахме се до там , да идва голям инвеститор и да му трябват 1000 работника и единственото място дето ги има да е софия ... кой е виновен за това ... ?! ... защо не се взимат мерки това да се спре и да се обърне тенденцията . като тука въобще не става дума за субсидии или наливане на някакви пари , а планиране . нищо друго ... !! ... ако си имаше един такъв апартамент в квартал с редови къщи , нямаше ли да си монтираш фотоволтаична инсталация и соларни панели за топла вода ... ?! ... и защо да го нямаш , след като си се трудил честно цял живот ... ?! ... ние не сме 100млн на 100кв.км като корейците , а 6,5млн на 100кв.км плодородна земя ... ликвидираме червените кхмери от всякакви ръководни длъжности , като се замисля на някои може и физическо ликвидиране да се направи , лустрация на ДС агентите и техните наследници ... !! ... и след 10-на години нещата ще потръгнат ... всичко е до планиране ... !! ... поглеждаш в нова зеландия енергийната борса , помисли как е уреден животът там и ще започнеш да се размисляш ...
0
 
1
 
18
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ехеее, аз май си говоря с Исус ? Квото и да напиша вече няма тежест .. :)Да не говоря че няма как да ти обясна неща които са доказани научно, а ти ги отхвърляш ... и те така те, кажи кво да правиме с кризата ... да бичиме кюмур и пласмаса докато умрем всичките от Глобалното затопляне ли ? или имаш алтернативно решение
2
 
2
 
17
doba до: khao
преди 3 месеца
khao, всичко съм бил, приятел, дори и умрял съм бил(след това ме връщаха от 'оня' Свят). За протокола: и на кораби съм бил за кратко. НО с това изместваме темата - поне аз колкото повече икономисвам, толкова по-скъпа става енергията!
1
 
1
 
16
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
не.. от ДБ! :):) но ясно, значи като такъв си бил.... просто ми беше любопитно.
2
 
0
 
15
doba до: khao
преди 3 месеца
khao, много обичам разпитите. Ти да не си от ДС?..
   1| 2| 3