ЕС може да преглътне горчив хап, за да прекрати търговската война на Тръмп

Брюксел признава, че може да се стигне до компромис за износа на европейска стомана и алуминий, вкл. квота, обвързана с мита

   1| 2    
3
 
1
 
16
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
хех ... импе , колко да не се е случил зеленият преход ... уругвайците за 20 години го обърнаха на възобновяеми , нова зеландия им остават 5-10% , етиопия са на ВЕИ нема и да започват въглища и газ , коста рика са на ВЕИ , и о чудо! ... канадците , 38млн канада произвежда 650TWh електричество , БВП 1,7трлн , от което 80% беземисионно ... :))) ... до 2050 ще е 100% , инсталират перки и плочки яко ... щото са с южно изложение ... а матушката дето всичко е безплатно в нея , 144млн , 1050ТWh електричество , БВП 1,6трлн ... и 60% енергия от фосили , и никакви изгледи това да се намали ... и гледам цената на ток за бизнеса в канада колкото тази в рассия ... :))) ... нещо ти се чупи безплатното ток в рассията ... що така ... ?!
3
 
1
 
15
ing5rov до: korn
преди 1 месец
корнуто , ти на луната ли живееш ...?!
4
 
1
 
14
korn до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
''като останат без топлина и работа и светлина и хляб''. хахахаха Ти сериозно ли? Руснаци чакали хахаха тази смешна Русия, която знае само да продава суровини, бензиностанцията на Европа и Китай. На това ли се възхищаваш, на бензиностанции?
2
 
4
 
13
преди 1 месец
Зеленият преход няма да се осъществи - а налагащите го изобщо не правят сметка дали това ще стане или не. Те просто искат да гепят парите !!! Руснаците ги чакай да дадат фира - то тия дето ги погребват, сами падат в него - както беше поговорката. Тая зима Европа и вероятно големи районни от Китай ще бъдат като дискотека - Русия ще грее като слънце и руснаците ще се смеят до припадък. Последно четох, как от ЕС натискали укрите да им дават огромни количества дърва - явно ги е срам и дърва да искат от Вовата. по конкретната тема, която започнах - напоследък поинвестирах именно в стоманодобив, сигурно се сещаш къде... там където токът е - от наша гледна точка - направо без пари !!! И тъй като Царевичаков е отчасти прав - и цените се вдигат дори от тия, които могат да не правят това, ще инвестирам и в тези, които произвеждат токът, който още е като за без пари !!!
2
 
5
 
12
преди 1 месец
Кукуруз - НИКАКВИ зеленашески простотии не могат да обезпечат енергопотреблението на един континент като Европа - в умереният пояс, гъсто населен, че искаш да живее и в съвременността, а не в ранното средновековие. Мисля, че предвид случващото се - това го разбраха всички, без такива като грета, урсулата и тимерманс... е, явно още не всички - ама и другите ще го разберат, като останат без топлина и работа и светлина и хляб. Тук не говорим за покачвания и спадове поради някакви пазарни машшшшшинации или временни спорове между производителите. Говорим за тотален иди-0тизъм. Няма как търсенето на нещо да расте непрестанно, а ти с насилствени мерки да ограничаваш добивът му. Три подобни пеpвеpзии цената има само един път - нагоре !!!
1
 
5
 
11
преди 1 месец
Не коментира, защото е тотално некомпетентен във всяка икономическа област и единственият му принос за дискусиите в тоя сайт, са неговите отчаяни маcтyрбации над снимката ми !!! Нещастникът - сигурно изплаща много лоша карма, щом бог го е наказал така жестоко още от раждането му :( Дори Стоенчик се понаучи на това-онова - само тоя е безнадежден случай....
2
 
2
 
10
ing5rov до: bgMan
преди 1 месец
мхм , дотогаз я камилата , я камиларя ...
0
 
5
 
9
evlogi до: bgMan
преди 1 месец
Някой тука беше казал един готин лаф, приложим към темата:когато започнеш да копаеш нов кладенец, не бързай да заравяш стария...не се знае каква вода ще излезе.
4
 
1
 
8
bgMan до: ing5rov
преди 1 месец
Ама много ти се иска, обаче когао се осъществи зеленият преход след това руснаците ще дават фира, защото целият им бюджет се базира на продажби на енергоносители.
2
 
3
 
7
ing5rov до: korn
преди 1 месец
само дето кат / ако / се осъществи "прехода" , европейците ше са дали фира поне 70 % ...
   1| 2