Джо Байдън такъв, какъвто Европа не очакваше да види

САЩ се насочват към малки, регионални съюзи, които подкрепят интересите им, и загърбват Европа

   1| 2    
2
 
2
 
12
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 2 седмици
Ти ела да ги питаш местните какво мислят за кликата, дето се е наместила у Брюксел и задава дневния ред на Европа ;) :lol: И за твой ужасТ си падат по Путин Та айде холан се правихте на башка европейци - по-европейци от Папата ;) :lol:
5
 
1
 
11
khao до: Mavi Goz
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
абе, коняр прозз... а руските извращения що така удобно си ги изпуснал... или викаш, те са в Азия!
4
 
2
 
10
georgi_shum до: Mavi Goz
преди 3 седмици
Всеки има кофти периоди..) що си толкоз черноглед.Корсиканското слънце и там питието дето го пиеш би трбеавало да са те направили по приветлив..
1
 
5
 
9
Mavi Goz до: georgi_shum
преди 3 седмици
Ако имаше как, щех да те пратим да питаш онея в окопите на Първата Световна или онея в бараките на Дахау, Освиенцим и Треблинка и под бомбите в Дрезден, Белград и Варшава, обсадниците в Ленинград и децата на Берлин през Втората Световна, колко добро място е за живеене Европа . . .
4
 
3
 
8
georgi_shum до: Mavi Goz
преди 3 седмици
Бе остави я Европата:) от 2000 години все й копаят гроба, все някой я разсипва, а все си е тука, все си е богата, и все си е най доброто място за живеене на тая планета.
5
 
1
 
7
georgi_shum до: Императорът
преди 3 седмици
Чиба бе! Виж се първо ти кво си недуразумение на природата, тогава се прави на умен.
1
 
7
 
6
преди 3 седмици
Байдън си е Байдън и си е грижа на американците . . . А народите на Европа допуснаха да ги управляват пераси и деб или . . . Или приказката <Кой ми ср а в гащите?> на живо . . .
1
 
5
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Шефчетата в Брюксел прекаляват с театъра- нали това искаха всички, по малко НАТО и повече европейска армия. Добре беше, Великобритания, Австралия и Канада да са част от този проект, но нямаше как другите да се съгласят на картата да се появи такова чудовеще изведнъж.
3
 
7
 
4
Императорът до: evlogi
преди 3 седмици
Добре - хайде САЩ да правят комбина със затъналите до гуша в дългове и изоставащи технологически японци, с австралийците, които на практика нямат икономика освен добивната промишленост и с индианците, дето половината живеят по улиците и с*рат в Ганг, откъдето пият и вода - а ЕС да играе комбина с Китай и Русия. Аре да видим кой ще спечели.
1
 
9
 
3
преди 3 седмици
Само пълни иди-0ти могат да мислят, че узурпатор, измамник и крадец може да бъде почтен лидер. Очевидното му и ескалиращо дeбилcтво е отделен въпрос !!!
   1| 2