За Франция има и ползи от казуса с подводниците

Правителството може да се успокои с факта, че Китай е другият голям губещ от решението на Канбера

1
 
2
 
7
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Големите губещи Франция и Китай /изключвам Росатом/ са единствените които строят атомни реактори за мирни цели. Разбирм че военните реактори са друга бира но е показателно. От трите печеливши държави нито една не притежава съвременна технология за обогатяване на уран. Само САЩ има компания която произвежда горивни клетки за атомни реактори, доколкото Westinghouse може да се каже че е американска и те закупуват обогатеното гориво от французите. Струва производството на новите подводници ще срещтне доста пречки, и Озитата доста ще почакат докато попучат подводниците. Тепърва ще разработим съвременни атомни реактори и гориво за тях ще ги изпитаме и всичко е наред.Сега като се замислих в наше село аналогичен случай с едни самолети. Да видим само дали австралийците ще се окажат по умни и ще платят готова стока при получаването.
0
 
3
 
6
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Франсетата са толкова хепи от ползите, че си привикаха дипломатите да купонясват невероятната сделка. Въпреки, че кенгуристан и флотилия от 8 атомни подводници е по-скоро виц отколкото реалност, като се има предвид сравнително малкото им бвп и население.
3
 
5
 
5
zelka007 до: дядя Вова
преди 4 седмици
с мистралите друг използва вазелина , или пък е пробвал на сухо , щото ходи да си демонтира оборудването от тях и французите ги продадоха на египет ... :)))
5
 
2
 
4
ratten до: korn
преди 4 седмици
за швабистан прочети за кайзер акт, но от независим източник.
6
 
2
 
3
преди 4 седмици
0
 
8
 
2
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
В Париж едва ли са изненадани. Австралия си остава английска колония. Проблемите на французите и европейците със англичаните и американците тепърва ще стават по големи. Ако Германия не спре да се прави на миротворец и не се върне към корените ни чакат тежки времена.
4
 
8
 
1
преди 4 седмици
За Франция има и ползи от казуса с подводниците > М'да ве! За 2-ри път и пробутват вазелин. 1-вия беше с Мистрал-ите. Да свикват! Това е ползата.