Собствената икономика е най-големият враг на Русия

Институционалните слабости задушават предприемачеството и ограничават растежа на независимия бизнес сектор, но политиците не желаят да се справят с това

8
 
4
 
6
Стоян Петров до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Налей си една малка, забрави тегобите на този свят, отпусни се и се успокой. Нищо не можеш да направиш :" МОСКВА, 18 сен РИА Новости. Депутат Европарламента от фракции "зеленых" Райнхард Бютикофер пригрозил "Северному потоку 2" превращением в инвестиционную руину.Как указал Бютикофер, Россия еще не обеспечила условия анбандлинга, который предполагает разделение организаций, которые занимаются добычей и транспортировкой газа по магистрали. Кроме того, согласно Третьему энергопакету ЕС, владелец трубопровода также должен предоставить сторонним продавцам газа доступ к ней, напомнил парламентарий."
1
 
9
 
5
преди 1 месец
Въпреки определено пропагандния характер на статията, Руският дребен бизнес продължава да бъде цакан отвсякъде, като за него, държавата е мащеха....точно, както и у нас.
6
 
8
 
4
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 месец
петоколонникът си ти и още няколко трола . огромна част от хората в БГ си им харесва в ЕС , нещът да се връщат в евразийският съюз ... митрофанова с кво се ваксинира , рассийския противошапен препарат или като господаря в кремля , пфайзер ... ?!
8
 
7
 
3
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
що се пънеш тука импе , ей я де е масква ... самальота и си в рая ... :))) ... и понеже кво щело да стане ако от кремля врътнат кранчето на газчицата ... ?! ми видехме кво стана , малко поскъпна токът и тва е ... :))) ... само ми обясни що рассияните се накачулват из оптиките и магазините за дрехи по морето ... нали всичко си имат в рассията ... ?! от бомби до нефт ... м/у другото проверих , верно нямат производство на електрически готварски печки , в беларус и китай ги правят ... :)))
9
 
5
 
2
преди 1 месец
**** пропаганда! Най-големия им враг са джурнаглистите - свои и чужди. Те зомбират 5-тата (продажна) колона.
9
 
9
 
1
преди 1 месец
Чисто пропаганден бълвоч, имащ твърде малко с действителността. Още в началото - като се почна със Слийпи Джо и живoтното обонго, щях да се откажа от четенето, защото ми се изясни липсата на обективност. Второизброеният - въпреки всичките си закани да умори руснаците от глад, не само че се провали, но и ги превърна в лидер в износа на пшеница, а руските предприемачи и досега благославят глyповатият меланин (нали думата с "Н" е забранена), който индиректно ги освободи от голяма част от чужите им конкуренти. Що се отнася до чучулото, което забравя дори имената на чуждите държавни лидери, с които в момента преговаря ("ъъъъ... оня там, колегата отдолу...") - то се отказа от широко прокламираното спиране на Северен поток 2 не защото толкова трепери над взаимоотношенията с Германия, а просто защото НЕ МОЖЕ. Когато се направи на великодушен, едната тръба бе вече напълно готова, а от полагането на втората оставаха 30-тина километра. Да - санкциите забавиха плановете на Русия за ръст на икономиката, но просто ги промениха. В момента руската икономика е може би най-самодостатъчната на света и това го казват експертите. Дори толкова по-добре: руснаците разбраха, че не могат да се доверяват на западните си "партньори". Относно ядрените оръжия и петролните кладенци - както казах, слабоyмния да попита специалистите. Мнението на човек, дето бърка живите си роднини с умрелите, не струва нищо. Относно "зеленият преход" - истински цинизъм е да се пишат такива неща, когато Европа е на крачка от енергийна катастрофа и всичкото държави са клекнали пред Газпром като гладни пoмияри пред месарница. Видяхме колко им струва "зеленият преход". Иначе не знам какви са вътрешните проблеми пред руския бизнес... и силно се съмнявам доколко авторът на пасквилчето знае. Но е факт, че тая година инвестирам основно в руски компании... и открих едва ли не цял инвестиционен свят... и то мнооого високодоходен свят !!!