Дания и Швеция премахват всички ограничения за коронавируса

От 1 септември датчаните вече няма да са длъжни да представят Covid паспорт при посещения на публични събития

   1| 2    
1
 
5
 
13
ledosvetlenie до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
*** те били само на една крачка --- Абе *** що не изчакаш поне да я направят тази малка крачка и после ела да тролиш за по 10 центаИ като експериментират от 15-години коя болест победиха ????Или те знаеха че ще има пандемия от Корона та тренираха за нея ??????
1
 
7
 
12
ledosvetlenie до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Като гледам победиха Спина и Рака сега ще победят и Ковида Колко мъка има по тоя свят господи колко мъка
2
 
9
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Так ще бъде занпред. Ще падат ограничения, ще се връщат, ще изскачат алафа,бета и мета гама. Трябва да се затворят границите, да се напечатат или завъртят едни пари, да паднат цените на петрола, да се спаси климата, икономически войни и т.н. Ковид пандемията ти позволява всичко, наистина гениално измислено.
2
 
6
 
10
преди 1 месец
соларката и зелената гевендия да си еВат мамата тролска !
1
 
8
 
9
Ernan Kortes до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Доверие му се вика,между държава и граждани..
10
 
6
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не случайно сме топ на смъртни случаи. Защото българина е. над нещата :) Знае колко ни е добра болничната помощ и пак вее мотото: от студ ***, но гъзар бъди :)
11
 
3
 
7
Solar Power до: ledosvetlenie
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Рнк ваксината се разработва още през 90-те години. Целта е защита от спин и някои видове рак :)
10
 
7
 
6
Solar Power до: Ernan Kortes
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това не ти пречи изобщо да се ваксинираш. Всъщност огледай се на изток,запад,север,юг има 2-3 пъти повече ваксинирани ! Извод: българина отново доказва, че не от най-умните :) Със сигурност не е
8
 
2
 
5
zelka007 до: ledosvetlenie
преди 1 месец
не го схванах напълно това , че видиш ли щото им плащали ( на колко са им плащали , на кои са им плащали и колко да си седят в тях , като нито водата не е спирала , нито токът , нито здравеопазването , нито комуналните и общински услуги , нито доставките , нито складовете със стоки дето се поръчват по интернет ) ... та на някаква бройка дето нямат пряко отношение към ежедневното протичане на живота , са им плащали да си седят у тях ... и това е фактът накарал ги да се ваксинират 70% ... не я виждам пряката връзка м/у двете ... а държавата това сме аз , ти , хората четящи и пишещи в този форум , дори волен сидеров и митьо пищова са част от държавата ... :))) ... та за колкото е имало пари по европейските сметки от европейските фондове дадоха ... за другото трябва да имаме икономика и финанси и резерв . а след 45г цоциалисти това нема как да го има , и след като техните наследници са навсякъде по управлението пак ... :)))
11
 
4
 
4
zelka007 до: ledosvetlenie
преди 1 месец
експериментална е била преди 10 или 15 години когато са започнали проучванията , сега е одобрена и е на крачка да е напълно одобрена в ЕС ... акъл на лейките не давам , само посочвам факти в числа , дори не ги коментирам . иво христов ги е коментирал числата доста преди мен ... аз на хора дето знаят всичко за медицината от мангъров , няма как да дам акъл . те са пили амброзия от изворът на мъдростта ... :)))
   1| 2