IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият "Топ Гън" също падна жертва на делта варианта на коронавируса

Премиерата на филма беше отложена за 2022 г.

16:44 | 02.09.21 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Top Gun Facebook page</em></p>

Снимка: Top Gun Facebook page

Paramount Pictures отложи премиерата на „Топ Гън: Маверик“, измествайки пореден филм, който трябваше да се появи по кината през есента на 2021 г., заради нарастващия брой на заразените с коронавирус, пише CNBC.

Вместо да се появи на голям екран на 19 ноември, продължението на „Топ Гън“ с Том Круз ще дебютира на 27 май 2022 г. В допълнение към това „Мисията невъзможна 7“ ще бъде отложен от 27 май за 30 септември следващата година.

Това е поредната стъпка назад за някога изпълнения с надежди есенен сезон в Холивуд. Бързото разпространение на делта варианта на коронавируса попари плановете на индустрията за завръщане към нормалността в мултиплексите. Решението за „Топ Гън: Маверик“ следва подобно отлагане на „Клифърд, голямото червено куче“ на Paramount. Днес компанията измести и премиерата на “Jackass Forever” от 22 октомври за 4 февруари.

Въпреки че някои студиа решиха да пуснат по кината част от големите си заглавия едновременно с премиерите им в стрийминг услугите, Paramount Pictures и Sony Pictures се опитват да се придържат към по-традиционния подход. По-рано Sony измести премиерата на „Венъм 2: Време е за Карнидж“ от септември за 15 октомври заради скока на броя на заразените. След новините от Paramount, Sony реши да измести „Ловци на духове: Наследство“ от 11 ноември за 19 ноември.

Но няколко големи премиери все пак остават за есента. Пускането на новия филм за Джеймс Бонд в Северна Америка си остава планирано за 8 октомври.

Доскоро Paramount планираше да покаже „Маверик“ по план. Миналия месец студиото пусна първите 13 минути от филма на годишното събитие CinemaCon.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:38 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 2
Achtung
преди 2 години
Ще има ли кадри от евакуацията на Кабул?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 1
bgMan
преди 2 години
Да земат да го изтърват по Замунда и ще им свършат мъките на продуцентите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още