Планът за възстановяване ще генерира поне 8 млрд. лв. частни инвестиции

За кръгова икономика, биоразнообразие и ВЕИ са заложени повече средства в последния вариант на националния план, обяви вицепремиерът Атанас Пеканов

0
 
0
 
5
bgMan до: Shadow1
преди 1 месец
Постигнатите резултати ще покажат най-добре, а не блестящата автобиография. То и на Пеевски, че и на Илия Павлов автобиграфиите бяха блестящи но какво причиниха на българите и на България. Така че нека резултатите говорят, а не автобиографиите.
1
 
0
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Преди да пишете критиките на база само на заглавието искам да припомня, че този човек горе от снимката е роден 1991г. В момента е вицепремиер и има завидна автобиография, постигнал е повече от мен, постигнал е повече и от 99.9% от населението и то ако приемем, че утре реши да стане отшелник и не постигне нищо друго в живота си, който му е в началото. Редно е в такива ситуации повече да мислим дали пък нашето мнение не е празните приказки или "дръжки" преди да го изкажем защото най-вериятно е.
0
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Поредните празни приказки, за да се нагълтат с ЕС парите :)А в същото време се актуализира бюджета... дела трябват, не дрънкане от неграмотни политиканчета. А оная начело на MOVE.BG се не наяде!
2
 
0
 
2
преди 1 месец
Какви 8 милиарда, какви пет лева ? Универсалното Решение - Проектът "Зелен Трилон" - https://green-trillion.alle.bg . Нареждане на България сред най-богатите страни в света, до 2030 г.
0
 
4
 
1
преди 1 месец
Ще генерира дръжки!С правителство назначено от Москва, с петорна коалиция с крадливи кадри на БСП и размита отговорност заедно с обръчите на Доган и Пеевски ще бъде чудо ако не сме на минус 10-15 милиарда. Плюса ще е за частните офшорки на българската комунистическа мафия.