Биткойнът се "съживи" до над 31 хил. долара

Липсата на масова разпродажба при достигането на цена от под 30 хил. долара успокои инвеститорите

0
 
4
 
9
Dr. Vatnikov до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Аз пък познавам едни, дето купиха дипа на 54 К и подскачаха доволно как били спечелили....еее сега гледат като премръзнали магарета, а каква радост беше само. Същото ще е и при тези, дето подскачат от щастие, че са купили на 30. Нито биткойна почна да предлага нещо съществено като услуга, нито пък е почнал да печели, нито пък ще почне. Тези движения са нищо повече от напъни за привличане на нови шарани. Пътят дългосрочно е само в една посока.
2
 
0
 
8
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Не познаваш такива дето са купили на 60? Е тогава марсианците са дошли и са купили на 60.Аз обаче мога да ти кажа кой е купил на 5, и наду до 60 иразвърза. Всъщност няма, сети се сам :) тесли произвежда напоследък.---------------------------------------------------------------------Хахахахахаха. Невероятни глупости. Не е за вярване, че това е форум, в който по дефолт би трябвало да се коментира икономика и финанси. А специално в темата за криптото се пишат такива небивалици, че чак не е за вярване подобна неграмотност
0
 
7
 
7
nikiangel до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Не познаваш такива дето са купили на 60? Е тогава марсианците са дошли и са купили на 60.Аз обаче мога да ти кажа кой е купил на 5, и наду до 60 иразвърза. Всъщност няма, сети се сам :) тесли произвежда напоследък.То е като лотарията, милиони търкат билетчета, но само единици удрят джакпота, и ги дават по телевизията, другите, мнозинството балъци, пият студена вода, и търкат пак на следващия тираж.Но и студената вода е с пари, и ако се увлечеш много, и за вода няма да има.
2
 
0
 
6
evlogi до: mrynmryn
преди 2 седмици
Сигурно има, но които имат повече акъл и не продават при всяка корекция правят луди кинти.
0
 
4
 
5
mrynmryn до: evlogi
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Това, че не познаваш, не означава, че няма, от време на време, чета reddit/r/cryptocurrency и гледам, че някои вече са се опарили, други им държи влага от предния път, а някои си живеят в същата утопия, където всичко е цветя и рози и чакат да стане 100к$. Така че има от всичките.
2
 
2
 
4
evlogi до: nikiangel
преди 2 седмици
Не познавам такива, ма питах едни, дето миналата година март като падна от 10к на 5 к купуваха яко и ся доволно стоят върху 500% горница.
1
 
8
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Това вече на всеки е ясно че е пълна пародия диктувана от малцината големи риби които държат 90% от биткойните.Шаранчетата от друга страна, някое и друго може да захлеби, но повечето ще лапнат голата кукичка и ще идат за котлети.Ако не вярвате, питайте тези дето купиха на 60к да се пазят от инфлацията :)
3
 
3
 
2
преди 2 седмици
Спекуланти чиста проба. Даже не чиста, а отрицателна проба!
3
 
3
 
1
преди 2 седмици
Липсата на масова разпродажба при достигането на цена от под 30 хил. долара успокои инвеститорите > Що лъжеш ма, Ленче?! От кога спекулантите станаха инвеститори?! Или черната касичка на ЦРУ трябва да се пълни редовно. Да има да папкат, за революцийки и пр.