Руската централна банка се изправя пред стария си враг - инфлацията

Очакванията за поскъпването не бяха мъртви, а само скрити, и сега предстои много работа за справянето с последствията

2
 
3
 
4
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Слабоум, вътрешния дълг на Китай е по-голям от външния на САЩ, който всички каскети сочите с пръст, дали това ти е ясно или е важно да се плямпа?!
4
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Путин назвал повышение цен на овощи особо острым вопросом"а что если в заголовке слово "овощи", заменить на слово "бензин"... дежа-вю, и так последние лет 15 - 20.... ВВП в который раз назвал повышение цен острым вопросом, а ценам по фиг, что там ВВП сказал.... как росли, так и растут.... и будут расти, пока в нашей прекрасной стране, рулит государство - франкенштейн... не коммунизм, не капитализм, а фуй пойми что..."
4
 
6
 
2
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти си най-гоемият дeeeeбиил! Общата задлъжнялост на Китай е колкото тази на САЩ, ако не и по-голяма. От русия никой не се интересува, но тлъст излишък със заплати от 400 евро не се връзва. Дeeeeбиил!
6
 
2
 
1
преди 1 месец
Страховете са други, че Запада е в дългове до ушите, а Китай и Русия са с тлъсти излишъци! Какъв страх ще е, когато и последният деееебиил види, че царят е гоол и всичко гърми по шевовете! А с тия излишъци колко Алясочки тогава могат да се купят! Иначе за тия руски агенти на Блумбург - напомня ми на извечният проблем на руската интелигенция: ху бля!