От кафето до играчките - разходите за транспорт "подпалват" цените

Скокът на разходите за превоз задълбочава опасенията на световните пазари, които вече се подготвят за ускоряване на инфлацията

0
 
0
 
4
abdul до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако транспортните разходи скачат, скачай на таксито и вдигай цените ;-).
4
 
4
 
3
преди 1 месец
От кафето до играчките - разходите за транспорт "подпалват" цените >Дезинформация, виновните да се накажат немедленно!!САШ и ЕС са супермощни иконимики и могат да произведат всичко!Хай-тек-дъбест! Някакви си играчки!Какво ли не синтезират, едно кафе няма!Я енергийни напитки каква жега дават! Ма стомах и нерви = еееее, науката иска жертви! На клада неверниците!
7
 
2
 
2
khao до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Няма профилна снимка
пусни мача и отвори една бира... не се занимавай с неща които не разбираш... :)
3
 
9
 
1
преди 1 месец
Инфлацията вече е част от веригите за доставки на стоки и услуги глобално.Веднъж вече настанила се там ,тя няма да изчезне.По високата инфлация води до спад в потреблението ,и риск за растежа .Този риск ще се материализира в покачване на лихвените ставки от банките .Банките ще изчакат още няколко месеца и ще започнат да обръщат лихвите в обратна посока.Подобна ситуация се получи и преди 10 години ,когато глобалния бум беше посрещнат по по високи цени на кредита.При тази ситуация заплатите няма да могат да посрещнат по-виските цени,защото част от фирмите вече ще са вдигнали доходите на служителите си ,но няма да могат да го вдигнат още защото темпа на поскъпване ще изпревари растежа на бизнеса.Оформя се ситуация на по-слаб растеж с висока инфлация ,реално стагфлация .