Спас Иванов: България няма визия как да поддържа киберсигурността си

Буквално ще ни върнат на тетрадки и тефтери, коментира управляващият директор в Baseline Cyber Security

0
 
3
 
3
преди 1 месец
Тя България за какво друго има визия освен как да се крадат обществени средства и да се дели с прокуратурата че да няма последствия.
2
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Идиоцка статиес!Ало,балона, при теча от НАП паролката била нещо от сорта: admin/admin.НИКОЙ НЕ Е ПОСМЕЛ ДА Я СМЕНИ, ЧЕ ДАН БИ ШЕФЧЕТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЛЕЗЕ В АКАУНТА С ПО-СЛОЖНАТА И ПРОМЕНЕНАТА.Когат тез по върховете се хвалат с АЙТИКАРД и не вдеват от технологии, тоя иска сигурнос.......................Ми нали, ако айтито направи киберсигурнос в която и да е държавна администрация ше го привикат при директорът с въпроса: "Ти сега на умен ли ми се правиш"?СИГУРНОСТ ИМА. ама е за часни структури, чуждестранни компании в територията и т.н. ИСКАШ КИБЕРСИГУРНОСТ ЗА БЪЛГАРИА КАТО ДЪРЖАВА: МАЙХАЙ ТЕЗ ПО ВЪРХОВЕТЕ. Там е заровено кучето. Статии кат тази не решават нищо. И парите за кибенещоситам и те не го решават.
2
 
4
 
1
преди 1 месец
Трябваше хакерите да скапят доставките на бензин в САЩ,та да се сетите, че ако изберете Тиква,ще стане мацано д*** с тикви.Що тиквите омазват пейзажа винаги и задължително!