ЕК призова София и Скопие да решат проблемите си

Северна Македония и Албания са готови да продължат напред в преговорния процес за членство в ЕС

1
 
5
 
7
преди 1 месец
Проблеми имат макетата.Ние проблеми нямаме. ТЕ искат да влизат в ЕС, не ние. Ние сме вече там.Така че ЕС трябва да се конкретизира - Сев. Македония е тази която трябва да изглади проблемите си с България, а не ние.Албания е готова за преговори и ние ще я подкрепим, но проблемът със Сев. Македония е нерешим, и ще виси още поне 20-30 години.Междувременно макетата бълват невъобразими гнусотии по адрес на българите и България, в преса, сайтове, мрежи, книги и учебници, така че трябва незабавно да скъсаме всякакви дипломатически, търговски и други отношения с тях, да анулираме всички издадени на макета български паспорти, да изгоним де що има маке в България и да затворим Границата, най-добре с някоя е друга Танкова Дивизия.
1
 
6
 
6
pinoccio до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Москва дърпа конците на Белград, Белград пък дърпа конците на Скопие. Но Скопие кандидатства за ЕС, а не Москва или Белград. Няма какво да казваме на Москва и Белград, защото спорът ни е със Скопие. Самуил не е московски цар, нито е брат на Стефан Душан.
1
 
10
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Сигурно има антибългаризъм в македонските медии, но нямам конкретни наблюдения. Преки впечатления имам от руските, където антибългаризма вероятно не е по-малко. Има ли статия за България тя обикновено е негативна, обяснява колко сме бедни, зависими, колко много произхождаме от тюрките, колко сме предатели и как две световни воини сме себили срещу тях, макарче през ВСВ ссср обяви война на България. Погледнеш ли коментарите задължително ще видиш квалификациите булгарашки, прocтитyтки, тюрки, нахлебници, предатели и т.н. Аз не се впечатлявам от руските пpocтотии, но все пак с Македония имаме да делим нещо, а с русия не виждам същата ситуация. Екстраординарна реакция спрямо съседите и никаква срещу масква за една и съща политика. И като споменах, че имаме да делим нещо с Македония си спомнам казаното от една македонка - "не можем да го разделим оня кypвapин Гоце Делчев".
4
 
5
 
4
преди 1 месец
Учете се от гърците, да не влезете в учебниците като поредните българоубийци...
2
 
8
 
3
преди 1 месец
Още не мога да схвана как ЕС искат да играят обединяващ фактор като са толкова неадекватни по някои регионални европейски междусъседски проблеми. Какво си мислят че ще стане ако потъпчат интересите на България и присъединят Македония на всяка цена? Македонците да не би да демонстрират някакви европейски морални ценности? Или да притежават нещо кой знае какво в интерес на ЕС? Защо не им се каже в прав текст, че нямат място в ЕС докато не приключат веднъж завинаги с езика на омраза и с историческите фалшификации? Защото оставаме с чувството, че щом лъжат и мразят са добре дошли в ЕС.
7
 
1
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тъъъпата Ек току що наля бензин в колата на нашите псевдоПатреоти !
2
 
7
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А, значи Гърция можаха да я чакат 20+ години да се натутка, а сега България я 'призовават' да побърза.. Ай сик***!