Борисов: Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Радев за Русия

Той определи като наглост това, че правителството в оставка продължава да работи

   1| 2| 3    
0
 
0
 
27
georgi_shum до: khao
преди 1 седмица
Некадърността на Ристьо най вече. Днес я демонстрира отново при консултациите за ЦИК при Радев ( който за да съм честен този път се държа блестящо и на ниво).
Отделно личността на Гнома. Отделно свръх елитарносття, която демонстрат много от депутатите им, без да имат съответното покритие. И те твърдят, че са десни:) И виж им само законопроектите и как се мъчат да ги прокарват Топно като ГЕРБ. Цялото това несъответствие между заявки преди избори, и реални действия ме вбесява. Не само при тях , а при всички
Виж, разбирам че десните хора или клонящите на дясно (ти по памет сам си се определял като такъв), които са високо платени служители или хора на свободни професии в София и още 3-4 по големи града клонят към тях. Но с тия лидери и това елитарно поведения без реални покритие няма никога да минат 350-400 хил. гласа. Като човек от провинциалния "елит" ( тук визирам заможните средни и дребни предприемачи, едрите земевладелци и арендатори), смея да твърдя че полнавам добре нагласите на хората. Дясно мислещите хора тук са по скоро народняшки настроени политически и макар с частично отвращение голяма част от тях продължават да гласуват за ГЕРБ. Просто щото ДБ ги отблъсква с псевдо елитарноста си. И не виждат друга алтернатива.
0
 
0
 
26
khao до: penman
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
марш бе, склададжия. Писна ми да се занимавам с теб.. ходи си говори с оня другия мияч -- Юли ... ти ако беше лекар щеше да си останеш в България и нямаше да уважаваш Валери!
0
 
0
 
25
khao до: georgi_shum
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Демократична България не са дясна партия ... :):) Нито Герб са дясна... та незнам как да ти отговоря. :):) и в смисъл какво точно не те кефи в тях?
2
 
0
 
24
Asdf1234 до: vzhekoff
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Не мисли, че хората не гласуват за него, май забравяш колко гласа взе с измама или не, но ги взе. Дали е нерез или не не го решаваш ти. Така, че по-внимателно с епитетите. От такива, като теб му растат ушите и електората. Голям тъ па к си
5
 
3
 
23
penman до: khao
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
За разлика от теб, който едва си изкласил средно, имам 2 висши образования, 2 специалности и позицията ми в момента е оберарцт (езици вероятно не знаеш). На изборите не съм гласувал, защото не бих си загубил времето да ходя и чакам пред посолството. Ако бях в България, вероятно бих гласувал за ГЕРБ и то само защото са по-малкото зло (икономическите показатели го показват). Иначе от политиците най-уважавам Валери Симеонов, той е единствения политик, който не лъже и "маже", както останалите. А колкото до Радев, за който ставаше дума, му симпатизирах на фона на тетка Цецка (пак не гласувах по горе споменатите причини), но се оказа огромно недоразумение. Не дай боже такъв като него да има повече власт.
1
 
5
 
22
georgi_shum до: khao
преди 1 седмица
Дано само и тоя *** Ристо да почнеш да критикуваш за безумията, които върши, както критикуваш и ББ :) Аз докато тоя неграмотник и гнома Атанасов са лидери на дясното никога повече няма гласувам за тях. Ще си пускам не подкряпям никого и това е.
Поне докато Зельо не направи партия :)
4
 
4
 
21
khao до: vzhekoff
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
явно само ние сме е чели ! :))
6
 
3
 
20
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Единствените два свестни коментара са на Као и на Пирамид. Държавата има конституция и там ясно е записано кой докога управлява и какво е длъжен да прави. Банкянският нepeз се поставя винаги извън законите.
6
 
2
 
19
khao до: penman
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
разбира се че не съм на образованието ти, трети клас го минах на 9, а не като теб на 29....и за това бе ме разбираш... Даже едно предположение не можеш да направиш като хората.. сигурно си гласувал за една мутра от Банкя, щото и той е просст и ти си проост и се разбирате... но щом те интересува, аз гласувах за Ристо!
3
 
5
 
18
penman до: khao
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Нито си ми на образованието, нито на професията! Най-вероятно си от ниско образования електорат, илюзорно мислещ си, че един чалгаджия, чието тяло е покрито с татуировки, ще оправи България. Колкото бай Ганьо би я оправил, толкова и свитата на Слави или на Мая ще я "оправят".
   1| 2| 3