Депутатите приеха промени в Изборния кодекс, предложени от "Има такъв народ"

Законопроектът предвижда смяна на ЦИК, видеонаблюдение при броенето на гласовете и експериментално електронно дистанционно гласуване

2
 
2
 
9
Solar Power до: evlogi
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
5 години са твърде много. 3 месеца са достатъчни. В крайна сметка който иска да гласува да си дойде тук и да гласува това е :) Ние живеем тук, търпим глупостите на администрацията, плащаме данъците тук, ДДС от всяка покупка 20% в държавата, соц/здравни осигуровки и в крайна сметка трябва да можем ние тук да си определим началника !
2
 
4
 
8
zelka007 до: georgi_shum
преди 3 седмици
абе и аз започвам да изпитвам някакви съмнения ... трябва да сме толерантни все пак ... имат няколко месеца да се организират и ориентира , че все пак са партия вече , а не група по интереси . мен най ме дразни в момента , че прецакаха националното радио , и излъчват нон стоп народното събрание , все едно сме им длъжни да им слушаме махленските разправии ... и като си помисля , че взимат за това което вършат едни от най-високите заплати в държавата ... бая колове ще има да употребим ... :)))

и идея си нямам защо им се отделя толкова време на ИТН , нито са партия , нито идеи имат за нещо в държавата смислени , то убаво втора сила , ама все пак от 3 милиона гласували хич , ама хич не са нещо като представителна извадка ... чуденка някаква !?! Бащицата верно че е като сел.ски бек , и по акъл и по държане , ама барем има идея да направи нещо и да гепне от него , а другите с едно изключение , не знаят за какво са там ...
1
 
3
 
7
abdul до: evlogi
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
дистанционно гласуване само ако се позволи:
1. да се гласува на всички в парламента да гласуват дистанционно
2. да си премиер дистанционно.
3. да си кмет дистанционно.
иначе никво дистанционно гласуване не е това.
1
 
2
 
6
evlogi до: mrynmryn
преди 3 седмици
Е ти отде знаеш колко дали тия 29 липсващи не са с основателна причина?
1
 
5
 
5
преди 3 седмици
Чалгаджията иска да направи дистанционно електронно гласуване, след като разбра че най-много гласове събира зад граница.И иска да направи гласуването там по-удобно.
Лошо няма, но това трябва да е с някои условия.Твърдо против съм например хора,които не са примерно от 5 години в България и нямат намерение да се връщат да решават кой трябва да управлява страната.
1
 
5
 
4
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
"За" гласуваха 210 депутати, "против" нямаше, един се въздържа.

Тоя парламент едва почна и вече 30 парчета не ходят на работа, кога ще се направи закон, за депутати, пропуснали 1/5-та от заседанията, без основателна причина, вече да не са такива?
1
 
5
 
3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
на кого въобще му пука какво е прието на първо четене.
има 1 цяла седмица да се пренарисува изборния кодекс.
До другия петък чалготеката ще е върнала мандата, разплакана от гласуванията между първо и второ четене.
5
 
2
 
2
Имхотеп до: georgi_shum
преди 3 седмици
Ха-ха! Това яко.
7
 
3
 
1
преди 3 седмици
Зелев, тия от Има Такива Некадърници за нищо не стават :) Пиши програма. Осигурил съм вече дървен материал за коловете:)