Европейските регулатори ходят по тънък лек по казуса с AstraZeneca

Склонни сме да преекспонираме рисковете, вместо да погледнем ползите от ваксината, смятат в СЗО

   1| 2    
7
 
1
 
6
zelka007 до: ing5rov
преди 6 месеца
у.руд нещ.астен ... е.б.ии си пy.тк.ата м.ай.чина некадърна и о.ср.ана ... не ни занимавай с не.докл.атеното си нищо.жество и перманентните си и имп.отентни умствено осак.атени размисли ... д.еб.ил непоръбен ... !!
5
 
1
 
5
zelka007 до: 20000леваЗАПЛАТА
преди 6 месеца
https://***.ons.gov.uk/file?uri=/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsinvolvingcovid19englandandwales/june2020/referencetables.xlsxтеглиш , отваряш ... официална статистика в ингилизко за смъртни случай от ковид19 по пол и възрастови групи , таблица 2 ... гледаш цифрите за които си мислиш че знаеш колко са и после пишеш пак небивалици ... във всеки един месец който си избереш с изключение на два летни са повече ... и то в пъти повече ...
1
 
5
 
4
ing5rov до: zelka007
преди 6 месеца
"...без ваксина в ингилизко..." аре у лево , гевендиева , изтъркА се вече , дърта кожа ...
1
 
7
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Zelka, 1000-та умрели са над 70 годишни. Тромбозите са при хора на 40-50 и процентите смъртност излизат почти същите от вируса и ваксината за хора под 40.
8
 
2
 
2
zelka007 до: дядя Вова
преди 6 месеца
без ваксина в ингилизко дневно са се заразявали по 60х човека , от които си заминавали по над 1000 в рамките на няколко дена . а тука се говори за 22 случая на тромбози , след 18 МИЛИОНА ваксинации от които 7 с фатален изход . ти наясно ли , си че имаш 100 пъти по-голям шанс да хванеш джакпота на тотото отколкото да получиш тромбоза след ваксиниране , която е напълно лечимо състояние по принцип , стига да не започнеш самолечение с хапчета за глава ... а цялото постсъветско войнство чу.гунени глидери сте на баламатума в поза партер и лаете ... :))) ... чекай да излезнат официално , ако излезнат въобще , резултатите на рассийският противошапен препарат , там да се посмеем ...
5
 
6
 
1
преди 6 месеца
Европейските регулатори ходят по тънък лек по казуса с AstraZeneca Хем трябва да бият шпакли, хем ше ги бие плебса. Мъка-мъка.
   1| 2