7 души във Великобритания са починали от тромбоза след ваксиниране с AstraZeneca

Австралия също проверява случай на тромбоза

   1| 2    
2
 
1
 
18
neon7 до: zelka007
преди 5 месеца
"ПО ВРЕМЕ НА ИЗГОТВЯНЕТО НА ТОЗИ ДОКЛАД НАД 126000 ДУШИ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО СА ПОЧИНАЛИ В РАМКИТЕ НА 28 ДНИ СЛЕД ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА КОВИД19 !!!" Да коментирам неверни данни и да вадя изводи от тях!? Цифрата 126000 души е меко казано невярна . ПСР тестването за цялата 2020 и януари 2021 беше по старата метода на СЗО ( 40цикъла + ) , която генерира огромен брой над 70% фалшиви положителни (едва ли не го знаеш) , така че без истински входни данни не можеш да стигнеш до реалната смъртност . Всичко друго е заблуждаваща статистическа еквилибристика !Документа (PDFа ) го постнах знаеш ли защо? Данните вътре са 1:1 с тези от healthimpactnews.com , който се опитваш да компрометираш като достоверен източник . Както очаквах се разцърка с другия си ник Стоян Петров как нямало връзка "никаква" на ваксината със събитията от документа ... Астрата е пълен провал и затова си ребрандираха *** ! Продължава да взима жертви...след поставянето на първата игла ваксина "АстраЗенека". https://plovdivmedia.bg/165369.htmlЩе има и дела...Семейството на 38-годишната Каролин Пети, починала в понеделник в резултат от тромбоза след ваксинация, е пуснало съдебна жалбаhttps://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/loshi-novini-za-astrazeneka-obvinikha-gi-v-nepredumishleno-ubiystvo_news809330.html пп. продължавай да си тролиш и изчисляваш неверни данни !
4
 
2
 
17
ing5rov до: zelka007
преди 5 месеца
ПО ВРЕМЕ НА ИЗГОТВЯНЕТО НА ТОЗИ ДОКЛАД НАД 126000 ДУШИ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО СА ПОЧИНАЛИ В РАМКИТЕ НА 28 ДНИ СЛЕД ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА КОВИД19 !!!И туй автоматично означава , че причината за смъртта е ковид ?!
3
 
3
 
16
ing5rov до: neon7
преди 5 месеца
"Имаш проблем с нервите ! Потърси помощ!"... Стовен е неспасяем случай ... природно объл е ... дано след като го мушнат получи просветление , ама на чудеса не се надявам ... : )))
3
 
3
 
15
ing5rov до: Стоян Петров
преди 5 месеца
"Автобус блъска жена, след ваксиниция срещу ковид. Усложливо да ни дадеш линк, който да осветли причинно-следствената връзка?"Същата както когато човекът имал инфаркт , ама като починал , установили че е и носител на ковид вирус ... та починал от ковид , щото нали бройката се гони ...
3
 
2
 
14
zelka007 до: neon7
преди 5 месеца
пхах ... ти пак ли се опитваш да четеш статистическа информация ... :))) ... т.е. само постваш ... не се занимавай с непонятни неща за теб ... изчисляване на коефициенти на смъртност от заболяване е учебник по медицина , а актюерски изчисления е два семсетъра в застраховките ... тва дето си постнал знаеш ли какво е ... ?! а обло камъче ... ?! за обща култура да си четеш ... ПО ВРЕМЕ НА ИЗГОТВЯНЕТО НА ТОЗИ ДОКЛАД НАД 126000 ДУШИ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО СА ПОЧИНАЛИ В РАМКИТЕ НА 28 ДНИ СЛЕД ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА КОВИД19 !!!айде обло камъче коментирай тази цифра ... ?! смъртността след поставяне на ваксина по нищо не се различава статистически сред населението с непоставена ваксина ... само дето неваксинираните мрът от ковид19 няколко хиляди пъти вповече ... :))) ... редко срещан неграмотник си ... :)))
2
 
2
 
13
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Имаш проблем с реализацията, затова трoлиш. Потърси нормално препитание. Вероятно ще ти е тежко, но ще е достойно.
4
 
2
 
12
neon7 до: Стоян Петров
преди 5 месеца
"Автобус блъска жена, след ваксиниция срещу ковид. Усложливо да ни дадеш линк, който да осветли причинно-следствената връзка?"Всичките ли (421 ) ги блъсна автобус? Хайде по-сериозно!
5
 
3
 
11
neon7 до: Стоян Петров
преди 5 месеца
Имаш проблем с нервите ! Потърси помощ!
3
 
3
 
10
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Автобус блъска жена, след ваксиниция срещу ковид. Усложливо да ни дадеш линк, който да осветли причинно-следствената връзка?
2
 
3
 
9
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Специално при тромбозите, колко са починали за същото време без да са ваксинирани? Имайте впредвид, че ваксинираните с Астра - Зенека във Великобритания са над десет милиона. Не съм адвокат на АЗ, но ми става неприятно как eвpeите(Пфайзет) нагласят нещата, при условие че след тяхната ваксина има повече тромбози. Наистина няма данни препаратите да са причина, но защо пък да не се акцентира на АЗ, още повече че струва 2 долара а Пфайзера 20.
   1| 2