Л. Кючуков: Политиката спрямо Русия разкрива процепи в редиците на ЕС

Еманципация - това е елементът, който се намира в ядрото на цялостната европейската външна политика, посочи бившият заместник-министър на външните работи

1
 
7
 
5
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Много я закъсахте. След като в Сирия, Либия и Нагорни Карабах се доказа, че руските ПВО системи (С-400, С-300 и Панцир) не струват и пукната копейка, оказа се че прословутият Искандер не се взривява. Мъка, много руска мъка има на този свят - да ти се взривят 10% от ракетите!!! Чети : "МОСКВА, 24 фев – РИА Новости. Премьер-министр Армении Никол Пашинян заявил в интервью изданию 1in.am о "невзорвавшихся" ракетах оперативно-тактических комплексов (ОТРК) "Искандер" во время эскалации конфликта в Нагорном Карабахе в 2020 году. "Пусть задаст вопрос, почему ракета "Искандера" не взорвалась? Или почему взорвалась на десять процентов, например?" — заявил в ответ Пашинян, не уточнив подробностей, его слова приводит Sputnik Армения."
1
 
0
 
4
преди 4 дни
3
 
4
 
3
преди 5 дни
Няма профилна снимка
ЕС сам не може да се разправя със САЩ, никоя държава не може. САЩ са прекалено силни. Затова ще играе със Русия и Китай. От друга страна икономиките на САЩ и ЕС са свързани и това са бели християнски европейски народи. Кво общо имаме ние с азиатци, мюсулмани и африканци? Звучи расистски, но не е. На този етап става въпрос за лултура. И за пари естествено, САЩ все още са най голямата икономика в света.
4
 
2
 
2
преди 5 дни
*** = вaтници
4
 
3
 
1
преди 5 дни
Политиката спрямо Русия разкрива процепи в редиците на ЕС

Всички зелеви глиcти, джурнаглисти, джипсита и пр. *** на амбразурата!
Враг не пройдет! Ура товарищи!