Ще се преборят ли демократите да спрат кандидатура на Тръмп през 2024 г.?

Последните политически дни на Доналд Тръмп са трилър, демокрацията в САЩ е пред изпитание, посочи политологът проф. Анна Кръстева

0
 
5
 
4
преди 4 дни
Хаха... за твали сън не ги лови тия *******.
Да не би отново да се кандидатира и да им обърка пъклените планове.
Ем пожелавам му успех на Тръмпа напук на сичките напъни на гаадоветеее.
0
 
5
 
3
преди 4 дни
Няма профилна снимка
демократите се борят, ама кой ще надвие - нормалните хора или умопомрачителнителибералдемократи. дето забраняват вече - той, тя, майка, татко.
болните мозъци в САЩ вече са твърде много, предстоящата Гражданска война ще реши всичко. след това ще има отново татко, майка, тя и той и полът на детето ще се познава като се роди.
4
 
1
 
2
korn до: serafima
преди 4 дни
Няма профилна снимка
А твоята основа каква е-тръмпистка? Гражданска война в САЩ, сериозно ли, това баба Ванга ли ти го каза?
2
 
8
 
1
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Анна, като се познаваме, тук с удоволствие развиваш темата в полза на демократите и обилно срещу Тръмп (уж неутрално) и НИЩО критично към "демократите". Ако си политолог, ще имаш усещането, че импийчмън НЯМА да има, колкото и да се напъват да отклонят темата от истинските проблеми в САЩ.
Не веднъж си се обръщала, скоро пак ще се обърнеш политически. Но основата ти е соровска - в това си постоянна. Хлебецът идва оттам.

Проблемът на САЩ е тоталното радленеие на хората до степен да водят гражданска война, като мнозина са въоръжение. САЩ не е това, което беше и което иска да бъде. Още по-малко това ще се случи при Байдън. Дано да помни за какво е избран. Пък и да не помни, и без това хора зад него го лансираха само за паравен.