Затварят всички училища, детски градини, заведения и молове в страната

Новите ограничителни мерки влизат в сила от петък

   1| 2| 3| 4    
2
 
3
 
33
julian12 до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ако беше съвсем малко умен. Не малко по-умен, а малко умен, щеше да намериш официалното видео от конференцията. Също така ако беше малко умен. Не малко по-умен, а малко умен, щеше да видиш, че видеото е публикувано от Канадски народен представител. Но уви. НЕ си малко умен. Т си мало-умен.
5
 
4
 
32
khao до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
пак ли спориш с мияча специалист, хахаха ? какво очакваш от един дишуошър в макДоналдс?
4
 
4
 
31
zelka007 до: michaelis23
преди 2 месеца
мише , знам че си фен на чайниците , виж до какво води неспазването на разпоредбите на властта за ковид19 ... само виж в колко закона са го вмъкнали и какви са наказанията , после го сравни с анархията тук и дървените философи по форумите ...

https://cms.law/en/int/expert-guides/cms-expert-guide-to-covid-19-corporate-crime-regulatory-issues/china
4
 
6
 
30
zelka007 до: julian12
преди 2 месеца
България ще я бъде ... :))) ... с толкова много медицински специалисти от глава на населението , няма начин да не пребъдне ... :)))

и ти твърдиш , че имаш някакво ниво , че си неква голема работа , и даваш трибуна на некви анонимни гласове в тубата и това са некви неща дето според теб имат по-голяма тежест от официалните твърдения на десетки хиляди официални лица ... ?! ... сам верваш ли си на приказките ... ?! ... да не си пропуснал сутрешната доза белина ... ?!
1
 
5
 
29
driverf1 до: julian12
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
.....,да ама ако са "у тях си" болниците няма да получават пари по клиничната пътека за коронавируса,а те никак не са малко.....,освен това медиците няма да получават бонусите за "на първа линия".....
4
 
2
 
28
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Още един велик човек: https://www.youtube.com/watch?v=9LbD1rWkF-Q
3
 
9
 
27
julian12 до: zelka007
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Смях смях.... какви линейки какви 5 лева. Масата народ даже не трябва да са в болниците ами у тях си. Да не говорим, че тия тестове са такава измислица, че не може и да бъде.
5
 
6
 
26
преди 2 месеца
другото решение е и китайското такова ... Защо китайците нямат, втори, трети, пети вълни ? защото изпотепаха циркажиите с короната ... Застрелвате ги наще циркажии начело с Цайca Ангелов ли е къв е и болестта ше изчезне ... яко дим кат в Китай .... иначе ше имеме Омрели ама от глад2020 как кааше Хахото2 ... мхм ....
5
 
10
 
25
преди 2 месеца
а кога ше има съд за режисьори и артисти в туй идиотско театро на абсурда ?!
2
 
10
 
24
преди 2 месеца
Идеята всички да спрем да плащаме всичко към държавата ми харесва.
Белким тогава на управляващите празни тиквии им светне какво означават все пак действията им.
След като обявяват локдаун без целево подпомагане на всички семейства защо да продължаваме да плащаме на държавата? И кой плаща на кърлежи дето ти източват живота без да ги интересува как ще живееш?
   1| 2| 3| 4