Никой в ЕС не иска “евтините кредити” на ЕК

Кампанията за кредити на групата на „спестовната четворка“ се превръща във фарс

0
 
5
 
7
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Франсетата се оказаха истински циг.а.ни. За тях само безплатен ток, от платения не искат."Няма да вземаме никакви заеми от ЕС, а само безвъзмездни средства", заяви френското Министерство на финансите пред Handelsblatt. Условията са направили заемите безинтересни: страната можела да заеме средства на международните пазари по-евтино и по-лесно. Защо да взимаме заеми, чието изплащане чрез ЕС ще бъде по-скъпо за нас?, питат в Париж.
2
 
4
 
6
mrynmryn до: Dimat
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ейййй как са се наговорили тия ~7к човека, да си разпределят така удобно тия пари, спуснати отнякъде, че хем да не докарат инфлация, хем да не трябва да ги връщат.Аз не разбрах само, как Източна Европа сме робите, но също получаваме от тия пари. Последно кое сме? Объркан съм, не знам на коя страна да застана. Оправдавам те, че е петък и вероятно си прекалил с алкохола.
3
 
4
 
5
преди 7 месеца
За сведение на дезинформатора-гугъл и голите профан-агитатори - при комунизма нямаше нищо безвъзмездно(някои недоносчета лансират пост-фактум наличието по онова време на Безлихвен кредит,какъвто също не съществуваше).Очевидно есЪ се опитва да гради нещо чиято основа е безхаберието и тоталната безотговорност към бъдещите поколения!Само че това се нарича ГРАБЕЖ и е политика от Средновековието.Сега друг е въпроса ако еврочиновниците тихомълком са започнали с Летоброене назад и вървят с разрез със Законите на Природата,което за по осведомените отдавна не е никаква тайна..
2
 
4
 
4
abdul до: Dimat
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
браво бе, гений!!!Ти ако прочетеш и една книга може и в космоса да литнеш!wtf.
5
 
4
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
След като прочетох горните редове,в съзнанието ми СЕ НАТРАПИ,следното обяснение,защо в последните около две седмици така неистово скача броят на "заразените" с коронавируса ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС.Обяснението се оказва много просто - ПРОСТО ВСЯКА ДЪРЖАВА СЕ НАДПРЕВАРВА ДА СТИГНЕ ДО ПО-ИЗГОДНО СЪОТНОШЕНИЕ "БРОЙ ЗАРАЗЕНИ,СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО",ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ПО-ГОЛЯМ "КОКАЛ")БЕЗВЪЗМЕЗДНА СУМА ПАРИ)!!!!!!!!....и пердаши ли пердаши фалшифицирани данни и надава сърцераздирателн вой,за "бедственото положение,в което се намира!!!РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ ОВЧИЦИ,КАК ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПОЛЗВАТ,ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ПО-ГОЛЯМО НАГУШВАНЕЕЕЕЕЕЕ!!!Помнете ми думата, този "апокалипсис" ще продължи,докато се вземе решнието и потекат парите към държавните каси,разбирай,към частните джобове!!Toranaga(1) е напълно прав!Печатницата ще бачка,"някои" ще живет безплатно,докато постепенно се стопят робите от Източна Европа.А за после...майната му-у-у!!!
3
 
5
 
2
преди 7 месеца
"Възможно е достоверността на нашата икономическа стратегия и силата на мерките, предприети в Европа да доведат до по-нататъшно намаляване на цената на публичния дълг, пояснява той."Крайно време е да започнем да си казваме истината, а не да разстягаме локуми и да говорим празни псевдоинтелектуални клишета. Дълг е нещо, което трябва да върне в определени срокове, но публичният дълг не е дълг, защото той никога няма да плати - обратно има намерения да се рефинансира до безкрайност т.е да се печатат още пари, с които да се плаща стария дълг и да остане нещо за харчене след това, за да се стимулира ужким икономиката, която в момента е като един вмирисан труп и е така от доста преди коронакризата. "понижаване цената на публичния дълг" това значи още безсмислено печатане, празнодумия и пладнежки грабеж на 99% от гражданите от най-богатите 1%. Никой не бил го искал - кой нормален човек иска да го грабят чрез "евтин" кредит? Очевидно е, че хиперинфлацията е страшно близо при тотално блокирана икономика, сринато производство, транспорт, строителнство - правителството вдига пенсиите с близо 20%, заплатите на бюджетниците както и данъците и инфлацията е просто поне 23 годишен връх от поне 25% за тази година. Добре дошли в евопейската ваймарска република, скоро толкова ще бъдете стимулирани да харчите, че ще харчите цялата заплата за под 1 ден, защото на следващия няма да струват нищо парите...
3
 
6
 
1
преди 7 месеца
Добре дошли в комунизма !