Мъск: Има шанс Starship да извърши безпилотна мисия до Марс до 2024 г.

Основателят на SpaceX е на „80-90%“ убеден, че новият космически апарат ще достигне околоземна орбита през 2021 г.

1
 
3
 
3
преди 1 година
Има шанс, разбира се, хаха, .... остава само да се намери кой да плати сметката. И ако искат хамериканците пак да са първи ще се намерят парите. Друг е въпроса дали си заслужават разходите ама тлъстите най-богати 1% от обществото са над нивото на подобни безсмислени разсъждения... Важното е да се развее американски флаг и на Марс от следващия Нил Армстронг.
0
 
5
 
2
Dr. Vatnikov до: zelka007
преди 1 година
Няма профилна снимка
В роскосмося в момента на полигона вечер вървят ралита с жигулита, разхождат и изпикават кучета, а денем продават зеле. В неделя има битпазар и конкурс по казачок.
0
 
4
 
1
преди 1 година
в момента текът тестове на прототип номер 8 с монтирани вакуумни раптори , скоро ще ги включват за наземни тестове с гориво и ако всичко е успешно скоро полет на 20км височина за тестване на елероните . има сглобен прототип номер 9 , сглобяват номер 10 , който вероятно ще лети на ниска околоземна орбита . тече сглобяването на първият бустер за орбиталния полет . тия дни бяха докарани и първите чарколяци в завода им за прототип номер 14 ... дядя вова , сглобяването на батутите върви с пълна сила , как е в роскомикс настроението ... ?! някоя мултика да дадеш за безаналогова чудесия ?! загуби инерция нещо ... то е като с онази другата работа , спреш ли после нема почване ... :)))