Русия с амбиции да балансира и пазара на втечнен природен газ

Търсенето на природен газ ще се възстанови едва през 2022 г., сочат прогнози на създадения по инициатива на Москва газов ОПЕК

0
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не разбирам защо се гневиш? Преди да влезе русия в ОПЕК+ петролът имаше цена около 60 $. След като си стиснаха ръцете със саудитите, последните разбраха че подписа на руснаците не струва колкото хартията на която е положен. Последва дъминг и цени от 30 долара. В момента петролът струва около 40 $ за барел, при условие че доларът изгуби 12% от стойността си.
Бъди убеден, че резултатът от опитите им за газов ОПЕК, ще са обратни на очаквания ефект. Наистина са бедни и са им нужни пари, но защо не опитат да ги спечелят с работа не знам. Това вероятно знае само императорът.
0
 
2
 
3
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
ще има да чакаш за водород от природен газ ...

надай се (цензура) на пияни жени ! ... :)))
0
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
''Русия влезе в коалиция със страните от ОПЕК, създавайки ОПЕК+, и натиска за ограничаване на добива, което доведе до намаляването на излишъците и повишаването на цените на петрола'' А ние българите ще бачкаме като луди за да плащаме все по високи цени на суровините, за да меже руснаците и мюсулманите да са добре. Сега Русия щяла да прави и газов ОПЕК. И тука разни русофилски *** ще ми величаят Русия.
4
 
2
 
1
преди 1 месец
Природният газ основен играч в производството на водородчец също ще бъде. Бъдещето е на природният газ - бях убеден преди в това, убеден съм и сега в това.