IPhone 12 – нова ера за смартфоните на Apple

Четирите нови смартфона на компанията предлагат 5G свързаност

   1| 2    
0
 
4
 
11
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Попитали радио “Ереван”:

- Как се доят овце?

Отговорът:

- Пусни нов айфон на пазара и гледай какво става
0
 
1
 
10
dikens15 до: mrynmryn
преди 4 дни
Няма профилна снимка
От 30-50$ е само USB кабелът( ако е оригинален), адапторът е отделно( по- скъп) и слушалките отделно. Няма да ти обяснявам как горят кабелите и колко често трябва да си ги купуваш.
Нищо от това няма да е калкулирано в цената.
5
 
0
 
9
george353 до: cyclop
преди 6 дни
Няма профилна снимка
И аз така, като съм на машрумс.
1
 
5
 
8
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Interesno mi e kakvo e novoto
0
 
7
 
7
преди 6 дни
Няма профилна снимка
За мен "новата ера" дойде преди години, когато се върнах към класическите телефони с бутони. Но смартфоните все още ме преследват. Всеки път когато се срещнем с приятели ме карат да изгледам безброй снимки от отпуските им, или на малoyмното им потомство. Доли тази досада някога ще спре?
6
 
1
 
6
преди 6 дни
добри са , много са им измислени нещата на ябълките ...
0
 
4
 
5
mrynmryn до: evlogi
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Според мен най ще се продава мини варианта, просто почти никой вече не си прави труда да вади по-малки телефони, а някои предпочитат такива.
2
 
7
 
4
evlogi до: mrynmryn
преди 6 дни
На тез ще им се получи.Имат си голяма база от алабаши, квато и хватка да им приложиш,ще я приветстват с доволно цвилене.
0
 
3
 
3
преди 6 дни
Ще е интересно да видим, докъде ще ги доведе този експеримент със зарядното. Май и други производители се гласят за същото. Иначе, готино, че е един и същ процесор навсякъде. Имат и малък размер телефон 4,7 инча работещ нормално, какъвто формат липсва при андроид телефоните
4
 
9
 
2
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Идва ми да си го купя от 8мм, станал 7мм, джоба ми със сигурност ще усети тая фамозна разлика, както и 10-те грама от теглото. Да сравняваш хардуер работещ под различно ОС е като ябълки и круши за мен, ама бай Кук ги разбира нещата. По важното е, че са запазили умрелия дизайн с тумора отзад. А това, че не го дават със зарядно, че дървета умирали, е в гъзa на хипстърската простотия. Зарядното им май се продаваше за 30-50$, чудно ми е дали ти ги приспадат от новите телефони или пак ти ги бичат в цената.

Преди години Нинтендо пробва същата история, ми не се получи.
   1| 2