Вертикалното земеделие ли е бъдещето?

То има потенциала да увеличи производството на плодове и зеленчуци без генно модифициране или култивиране на нови земи

0
 
0
 
10
0pk
преди 20 часа
Еми няма как, ей на - като го правят хоризонтално по складовете полицията ги хваща :D
2
 
2
 
9
Dr. Vatnikov до: zelka007
преди 1 ден
Няма профилна снимка
Най-големия страх на старшинката от запаса ing5rov е гeйoве от запада да нахлуят в къщурката му, да го нашишат, да направят снимки на акта, с които да го изнудват, след което да му откраднат пенсийката и кокошките.
3
 
1
 
8
zelka007 до: ing5rov
преди 1 ден
пфуу ... аз за моми пиша , ти пак джендърстваш ... неспасяем си ... :)))
1
 
3
 
7
redcretin до: bertram
преди 1 ден
Няма профилна снимка
Пак си си купил фабрика на 8 Септември... Бърта трактористката :)
Талант.
5
 
4
 
6
ing5rov до: zelka007
преди 1 ден
хаха ... даже и ти ше "прифанеш " ... зависи кой джендър си де ... : )))
4
 
4
 
5
zelka007 до: bertram
преди 1 ден
скъп кеф е хидропониката за държави като нашата и особено за пазар като нашият , населен масово с тънкана тарикати ... :))) ... с обикновенна оранжерия и знания се постигат целогодишно напълно прилични резултати ...

е , ing5rov е виден земеделски производител , владее практики и технологични познания от широк спектър в текезесарската нАука . вероятно и той вади по няколко реколти от оранжерията си ... толкова е добър и уменията му се тачат в неговият край , че като дойде коледния панаир в тяхната околия , всяка мома иска да се хване на хорото до него , щото е на кадем и после момите прифащат лесно ... :)))
1
 
10
 
4
преди 1 ден
Ммм и доматки с вкус на риба. А рибешкото ГМО даже не е добавено, за да издържат по-дълго или нещо смислено, а за да бъдат по-лъскави. Понеже вкусовите рецептори явно са се преместили в очите през последното десетилетие.
3
 
5
 
3
bertram до: ing5rov
преди 1 ден
и понеже вече им идва скъпо да ги карат по света - сега се изтарикатиха холандците и ходят масово да продават ноу-хау и техника по света. Иначе за 'пластмасовите' продукти си прав, но това се прави, за да могат да висят по складове и щендери в хипермаркетите със седмици без да се наложи да се изхвърлят.
2
 
9
 
2
ing5rov до: bertram
преди 1 ден
холандските домати се отглеждат по този начин ... пластмаса дето не се разваля по два месеца на щанда ...да ви е сладко !
2
 
5
 
1
преди 1 ден
зеленчуци, дребни плодове може да се отглеждат така. Какви са хранителните им качества и до колко организма ни ще усети разликата тепърва ще става ясно, но е нужно време. Има обаче култури, които трудно или по-скоро ужасно скъпо е да се гледат в такива вертикални хидропонни градини - пщеница, овес, царевица, ориз + всякакви овошки.

чистата земя и вода ще стават все по-скъп и недостъпен ресурс .