България планира да закупи още 8 изтребителя F-16

Бойко Борисов търси дългосрочно стратегическо партньорство с Lockheed Martin

   1| 2| 3| 4    
1
 
4
 
39
cherney до: mrynmryn
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Мисля, че една ескадрила беше 16 самолета. За нашата страна това е санитарен минимум, така, че след първите 8 поръчани е нормално да купим още толкова
3
 
4
 
38
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
На московския слyгинаж му изби пяна от напиняне. :))
Ако бяхме поръчали от руските клети самальоти (които са сваляли Ф16 досега само в мокрите им партизански сънища), щяха да са хвалби и одобрения.

"Freedom is not free" както пише на един мемориал...
3
 
4
 
37
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Еми аз купих на локхийд преди 2 години и сега съм доволен ... бих купил и на руснаците но не се трейдват ...
3
 
5
 
36
Hahoto2 до: zelka007
преди 4 седмици
Така е Зелев, рушляците са гола вода, а самальотите има падат като зрели круши. Малко ветер да духне, някой Ф16 да мине и люп геройски на пода. Така че вместо Б52 да отиграва бомбене на Калининград, където има само някакви куци ПВО-то, дето дроновете на Ердоган ага, ги прави на прах и клечки за зъби за 10 минути, направо да почват да бият с ракети тая омразна вам държава. Да свалят самальоти на корем и да бият кремълското джудже под път и над път. Като начало предлагам да се опитат да освободят Крим - да поправим тази велика световна несправедливост.Да успокоим *** на Хрещов! После да върнем Кьонинберг на германците, ама с американски бази, на немска издръжка. Донбас ще се предаде сам, срещу луканка и шпек салам :) .... Изобщо Зелев, най-хубавото в живота е, че мечтите са безплатни!!! ;))
2
 
7
 
35
zelka007 до: serafima
преди 4 седмици
"Идва време разделно" ... сега ли забелязахте , че сме в нато , а не в евразийският съюз ... :))) ... а добър ден ! не знам колко им е смешно на рассияните , ама ф16 (в случаят турски) за пореден път свяля руски самальот ... там дето се стрелят за пущиняк в нагорни карабах ...
4
 
5
 
34
преди 4 седмици
Явно сме ного доволни от първите осем, че купуваме още ???

Картофоглавият *** не само че трябва да бъде свален: но и съден за държавна измяна !!!
5
 
6
 
33
serafima до: Pyramid
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Иво Христов
Като погледна, руските ракети като нищо може да бъдат насочени срещу България. Идва време разделно и е много трудно да видим как ние ще играем в тази ситуация. Ситуацията е геополитическа, а политическият ни елит е провинциален, кокошкарски. Борисов играе върху много тънък лед, който на моменти вече се пука.
Това заяви пред bTV проф. Иво Христов, коментирйки излизането на Русия от договора за спиране използването на ракети със среден и малък обсег.
6
 
6
 
32
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Ако ви е гадно, че болници изнемогват, защото бюджетът ги е пренебрегвал, спомнете си, какви "хубави" Ф-16 може би ще имате след 7 години. И нали знаете, че освен старите Ф-16 няма нищо друго към тях като установки, приставки, системи и т.н. Ще можете само да ДЖИТКАТЕ, а руснаците ще ви се СМЕЯТ от сърце. Жалки сте, ама сте наши. Имаме и 5 безплатни военни бази на вашае територия. Go on!
6
 
6
 
31
преди 4 седмици
„България планира да закупи още 8 изтребителя F-16”
НЕ „България”. ТИКВУН И Ко.

АЙ СИКТИР!
7
 
7
 
30
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Няма да купуваме, сега плащаме после ще видим
   1| 2| 3| 4