Да го наречем асоциално!

Сега поне знаем наистина до каква степен Тръмп обича Америка

   1| 2    
0
 
8
 
12
nobel до: nobel
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
А само преди няколко дена тук имаше хора, които ми се смееха когато казах, че Сорос е похарчил 2 милиарда около кампанията на Хилари Клинтън. Защото те, видиш ли, били имали интернет и знаели, че Сорос е дарил само 9.5 милиона. Хайде сега господа имащи и използващи интернет ми кажете колко ще похарчи Блумбърг около кампанията на Байдън. Като започнете със стоте милиона, за които Зелката току що има добрината да ни информира. След това се поинтересувайте колко му е струвала тази и другите подобни статии в Инвестора, а след това и всички други подобни статии в подобни медии по света. Защо ми се струва, че ще получите една доста голяма цифра. А довечера си легнете и сънувайте, че Демокрацията съществува. Защото няма начин тя да не съществува щом богатите харчат такива луди пари за да може тя да съществува
0
 
3
 
11
nobel до: nobel
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Като съвсем очевидно няма да мине само с тези 100 милиона. Щом има и медии, на които плаща за да публикуват такива статии.
1
 
6
 
10
nobel до: zelka007
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ха, защо ли този добър човек е дарил 100 милиона за кампанията на байдън? А не ги е дарил за да спаси живота на някой болен млад човек. С Какво ли Байдън е по-ценен?
0
 
3
 
9
преди 3 седмици
Едно от най-известните решения на Върховният съд на САЩ , не мога да цитирам точно случаят сега,но решението е:Никой не е длъжен да плаща повече данъци, отколкото законът му повелява.
Съвсем наскоро се разбра,че например през 2018 год, последната за която има точни данни от IRS(техният НАП) 73 млн американци не са плащали федерален данък върху доходите,( съвсем законно ), като една част от тези хора са с отрицателна ставка,т.е. са получили суми от бюджета.
Сегашната пушилка с данъците на Тръмп ,стартирана,разбира се от най-явната трибуна на левичарските вресльовци в САЩ -Ню Йорк Таймс, е резултат от последните проучвания,които показват,че избирането на Байдън за президент ни най-малко не е сигурно,както те очакваха да е.И след излизането на данни от най-реномирани източници,показващи,че през годините на Тръмп начело на страната значително се е подобрило състоянието на най-ниските по доходи 20% от населението.
3
 
2
 
8
zelka007 до: Mike Florida
преди 3 седмици
медията е на човек , дето е дарил за предизборната кампания на байдън $100млн. ... :))) ... от небето ли падаш ?! ако искаш хвалебствия за тромбонът си объркали адреса , вижте в rt.com или foxnes.com и му се радвай на мъдростите дето ръси в едно изречение ... :)))
1
 
4
 
7
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Положението е - карай да върви, всичко е пари. Пишат се само статии, за които се плаща
3
 
7
 
6
преди 3 седмици
Каква е тази медия "***", която тенденциозно се занимава да критикува само единия кандидат в надпреварата???

Нали ужким трябва да има журналистически-политически плурализъм? Или НЕ? Защо няма статии за корупцията на сина на Байдън с Украйна или с Китай?

Голямата разлика, "журналисте", Бойчо, е тази, че Тръмп плаща точно толкова данъци, колкото закона повелява. Нито по-малко, нито повече! Той е бил в частния сектор и всичките му приходи и идват на пазарен принцип, за сметка на това, СЕМЕЙСТВО Байдън и конкретно сина на склерозясалия Джо, са се облагодетелствали в различни бордове на компании, единствено заради държавната позиция на бившия вече вицепрезидент!

Отделно, защо един подобен "коментар", не извади на бял свят данъците на склерозясалата мумия, за да се види и той какво е платил, спрямо доходите му. Да не се окаже, че е платил и по-малко?

Не случайно хората в България не уважават журналистите. Причината е, че няма истински журналисти, а само продали се пропагандатори! Когато не преписвате новини 1:1 от чужди сайтове, моеж да спишете един подобен пасквил!

Срамота!
5
 
5
 
5
преди 3 седмици
Щом не е незаконно, какво коментираме? Защо не обсъдим мрсните дела на байдън в Украйна? Грабежът и корупцията законни ли са?
Всеки човек има право да си намалява данъците по законния начин !!!
2
 
8
 
4
0pk
преди 3 седмици
В САЩ даже любовта към родината е платена :D
1
 
8
 
3
Boicho Popov до: cyclop
преди 3 седмици
Едното е информативна статия, другото - коментар. Различни жанрове все пак
   1| 2