"Велико народно въстание 2" започва с три протеста, обиски и КПП-та

Откриха самоделна бомба в центъра на София, обискираха и лагера на майките пред МС

0
 
0
 
9
khao до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
която има капацитет да управлява, досега Герб да са свалени от власт 5 пъти
---
хахаха, опорките ви стават все по забавни... споко шефа от сараите вече ви уволни... и май ще назначи чалгаря да ни управлява... ще видим скоро.
2
 
1
 
8
Dr. Vatnikov до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако имаше реална алтернатива на дясна политическа сила, която има капацитет да управлява, досега Герб да са свалени от власт 5 пъти.

Такава няма. Алтернатива в сегашната форма на партиите в опозиция - НЯМА.
Проблемът е, че другите партии не гледат себе си, как да станат истинска алтернатива, а гледат да плюят.
С плюене до едно време, после трябва градивност. А никой от подскачщите не показва такава.

Не се ли смени избирателната система, нищо няма да се промени.
1
 
2
 
7
преди 1 месец
Ако не качат доходите с 50% и не раздадат безвъзмездни помощи при последваща карантина ГЕРБ са свършени тотално. Много сериозно се компрометираха пред всички само защото не можаха да осъзнаят че с първата карантина пресякоха тънката червена линия и вбесиха до крайност целия народ. Алчни глупаци отдавна загубили представа за реалността.
1
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
за пари ли?
не, за МНОГО пари.
3
 
4
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Никъде не виждам алтернатива на сегашното управление. Програми, цели, нови лица?
Да бутнем едните за да дойдат другите, или ей така да си протестираме щото нещо ни е криво и не ни стигат парите?
Навързани са властите като свински черва и никога не биха допуснали някой който би тръгнал да ги разплита, или направо да реже...не че има достойни кандидати за такава задача.
2
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Едва ли Борисов и правителството му ще подадат оставки от подобни протести.

СЛУЧВАЩОТО СЕ ОБАЧЕ ВОДИ ДО ТЯХНОТО ДИСКРЕДИТИРАНЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН.

Борисов се е затворил в джипа си , а срещите му с останалите ЕВРОПЕЙСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ се приемат от тях като НЕХИГИЕНИЧНИ и влияещи негативно на тяхната репутацията.

КОЙ ЕВРОПЕЙСКИ РЪКОВОДИТЕЛ ИСКА ДА ГРАДИ РЕПУТАЦИЯТА СИ СРЕЩАЙКИ СЕ С ЧОВЕК ОТ ЧИЕТО ШКАФЧЕ СЕ ПОДАВАТ МИЛИОНИ ЕВРА И КЮЛЧЕТА СЪС ЗЛАТО?!! Кой е луд да се снима с него?!!

От Борисов ще бягат като от ЧУМАВ всички уважаващи себе си ръководители на държави и правителства.

САМОИЗОЛАЦИЯТА МУ ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО ПРЕВЪРНЕ В МОНАХ. а тези които стоят зад него подкрепяйки го в задкулисието са довели нещата до пълна без алтернативност .

КРИЗАТА ОТ ПОЛИТИЧЕСКА, МОЖЕ БЪРЗО ДА ПРЕМИНЕ В ИКОНОМИЧЕСКА И КОГАТО ТОВА СЛУЧИ ПРОЦЕСИТЕ ЩЕ БЪДАТ НЕУПРАВЛЯЕМИ.

Това се осъзнава от управляващите паралелната държава , но явно вече и на тях им е все едно какво ще е бъдещето на тази изгорена земя.
2
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Протестирайте си, протестирайте, не пречите на никого. Няма лошо, даже е забавно. Телевизиите, ще се надпреварват да, Ви показват, явно друго не могат да измислят.
Хубавото е че, изкарахте премиите на полицаите, пък момчетата си го заслужват.
Сего по същество. Има един образ, с прасе на главата.
Време е така наречения "Президент", на някой пожелали го да излезе сред протестърите за да видим, какво, ще носи на главата си този път. Юмручето го видяхме. Добре е да маха с ушички този път. Хубав ни е той, красив ни е, мужкарац ни е летял е на високо и орал е на глибоко, но мозък не е отгледал. Само злост, ненавист, негативизъм, себичност, алчност, лъха от физиономията му. Както казват хората, такъв "гьон сурат" не сме си и мечтали, но си го пожелаха и получиха другарите и братята. На този пич му е време бързо и веднага " Им" пич " мен" т. , и да затвори вратата..
1
 
4
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Лидерите на протеста се събраха в хотел

На една маса са седнали Отровното трио, Боец, Зелен Младост, който представлява бившата кметица Десислава Иванчева, Изправи се БГ на Мая Манолова, НГИ "Системата ни убива", ОССО, бившият премиер Ренета Инджова, архимандрит Дионисий Стобийски, ген. Димитър Шивиков, Петър Недевски, Единна народна партия, Демократична България, Движение България на гражданите, партия ВОЛТ на Настимир Ананиев, Свобода, Възраждане с лидер Костадин Костадинов, Българска социалдемокрация - Евролевица, АБВ с лидер Румен Петков, Коалиция "Ние, Гражданите" и други."

=========

Без коментар
2
 
3
 
1
s3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не само обиски, но трябва да се записват данните на всеки минаващ през КПП-тата, да се знае кои и защо протестира. После ако стане нещоможе да се провери кои е бил там и какво е правил, а и да не стане нищо пак може да се привикват хората в РПУ-тата да дават сведения и обяснения за протестите. Така ще се въдвори ред и мир, за да може да се запази стабилитета.