Помпео: Икономическата сила прави Китай по-тежко предизвикателство от СССР

Това, което се случва сега, не е Студената война 2.0, твърди държавният секретар на САЩ

2
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей, червени кратунки, още ли се надявате на рухването на долара, както и дядовците ви?

:)))

Горките.

А както Запада издигна Китай, така и ще го върне обратно в 5ти клас. Изтеглянето на производства започна.
3
 
2
 
5
serafima до: Pyramid
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Съгласна съм и добавям. САЩ заиграха с Китай, помогнаха им да се въздигнат и очакваха Китай да играе по тяхната ***. Но не им се получава и те започват да насъскват срещу Китай. Бих казала, вижте та се разберете. Но мощта на САЩ (ФАЩ) изчезва и те го виждат.
Кой знае защо се сещам за топлата дружба между някои олигарси и Борисов - например с Васил Божков - вижте снимки отт миналото лято в Министерския съвет по покана на Борисов. Сега развалиха "калимерата" (те си знаят защо, ние се досещаме, но ние с вас не сме получавали десетки милиони като Борисов, Горанов и Шехерезада) и Борисов ни насъсква срещу и свързва с Черепа. Пак бих казала - вижте та се разберете, не правете опити да ни вкарвате в играта.
3
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Финансовата мощ на САЩ ще си замине с упадъка на долара, заедно с това ще си заминат и приятелите на САЩ и понеже вече нямаме пари ще започнем да говорим за врагове за заплахи и ала бала. А както всеки поне с малко познания по История знае, парите движат света, нямаш пари нямаш приятели. Навремето СССР искаха с оръжие да се изправят срещу САЩ, изключително малоумно, Китайците са доста по-умни явно и са разбрали, че с пари могат да постигнат всичко, европейците и американците им дадоха технологии безплатно понеже някой фирми трябваше да направят трилиони долари и евро и сега вече няма кой да спре Китайците, които е ясно че са доста по-работливи от европейците и особено американците, като последните само чакат някой да напечата още някой друг долар и да им по подари.
3
 
1
 
3
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Нсй-петолъчните петолъчници. С 50-те петолъчки на знамето с райета.
6
 
4
 
2
Dr. Vatnikov до: Pyramid
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пак ще са същите, като миналия път, поредните петолъчкаджии на червен ***.
3
 
8
 
1
преди 1 месец
„Помпео: Икономическата сила прави Китай по-тежко предизвикателство от СССР ”
...МДАМ. Някой ще си счупи врата.