Швеция се погрижи по-добре за икономиката, отколкото за хората

Без блокади, отворени ресторанти и без задължителни маски - икономиката се справя добре на фона на хиляди жертви от Covid-19

1
 
5
 
4
преди 1 месец
"Без блокади, отворени ресторанти и без задължителни маски - икономиката се справя добре на фона на хиляди жертви от Covid-19 ..."

Статията е пълен поръчков булшит !
1
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Проф. Тодор Кантарджиев от днес. Според него тази инфекция нито е страшна, нито опасна :)))

"Това е начинът за борба с тази инфекция, която никога не съм казвал, че е много опасна, много страшна и много убийствена, но все пак представлява риск за рисковите групи - за възрастните хора, хората с хронични заболявания и най-вече хората с ракови и хематологични заболявания, както и хората в имунен дефицит."
2
 
4
 
2
Zlato до: Shadow1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Средна възраст на починалите от вируса във Швеция 84-86 години. Сега ще се изпишат какви ли не глупотевини, само и само да се докаже, че шведите сбъркаха. На техния фон останалите държави изглеждаме като *** с тези маски, каски и памперси които носим задължително :)))
1
 
11
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не съм съгласен със заглавието, изобщо. Автора явно от толкова много термини и данни е забравил каква е целта на това нещо което наричаме икономика. Икономиката не е лъскави небостъргачи и хора с костюми. И съвсем не е някакво имагинерно понятие съществуващо в четвъртото измерение. Тя е начинът по който управляваме производството на стоки и услуги така че да позволим на човечеството да просъществува развивайки се. Крайно глупаво е да откъсваме икономиката от живота все едно няма значение дали ще живееш в Япония или в Афганистан за продължителноста на живота ти. А доколкото статистиката за жертвите от вируса, ами то всяка държава по свой си начин класифицира кой от какво е умрял. Ако някой ти извика докато пресичаш, загледаш се и те блъсне кола той ли те е убил или колата или сам си се? Трима човека ще дадат три различни отговора на това.